Hej hej alla lärare nu har vi korat en vin...

Hej hej alla lärare nu har vi korat en vinnare till tävlingen av Grimman! Och det lyckliga vinnaren är......... ANDREA! Du har en blogg vid namn whiteflowers.blogg.se vänligen skriv din mejl i en kommentar så vi kan kontakta dig så fort som möjligt eller skicka ett mejl till [email protected] / dressyrtontarna

Vill ha

 

 
Jag GILLA, men inte priset!?
Jag får inte ha strass på Uffe för mor :(
Hon tycker att han är en manlig ponny, och då kan han inte ha strass. Det skulle förstöra hans manlighet???

Hade gärna haft det på honom eller Caramell. På Caramell får jag ha hur mycket strass som helst :) Men efter som vi inte tävlar längre så är det inte värt att köpa såna pannband till henne.



Vinnare

Vinnaren av vår grimma-tävling utses ikväll! Med hela 14 deltagare, HAHA.
Vinnaren utses via lottning och ni får hålla utkik ikväll på vem som vinner ;)
Ikväll kommer vi alltså skriva på bloggen vem som vann.

Jag(Hilda) kommer att köpa grimman efter jag har kommit hem från semestern (9/1) Och ni kommer antagligen få den hemskickad en vecka efter det eller något sånt ;)


Den är väl inte heeeeeeelt fel :D ?

Lämnade hästarna.

Lämnade hästarna idag, gick toppen!
Går här hemma och tråkar.. TÄNK om jag inte hade haft hästarna.. Då hade det inte varit roligt.
Ska till Trellebåårg ikväll :) För att fira nyår med bla min kompanjon Mikaela! Tar givetvis med kameran och bilder kommer antagligen upp imorgon ;) Just nu är jag klar med inläggen till resan, ska dock komplettera lite till. Som det ser ut nu är det två inlägg varje dag, och tre inlägg tre dagar :D

Dålig update.. Men har redigerat lite bilder nu.



Världscupen.. I hoppning!

Just nu går världscupen i hoppning på svt24 o de slutar kvart över 9! Spring Å Kolla.
Det gick dåligt för Lindelöw :( 12fel men men kämpa på!
Såg en som red med GPA first lady.. SJUKT FUUUULT.
8000 för en sån hjälm? HAHA, dagens skämt.


HEJA HEJA

Inköp.

Det blev MyOne! Lämnade tillbaka ländtäcket och jag gick där typ en timme och kolla på allt snyggt :D
Hittade en kavaj som det var halva priset på från Equi-Theme tror jag det va. Dock var det i storlek 40 men den var jättelång och perfekt i armarna och om den bara skulle suttit lite tajtare hade jag inte tvekat en sekund! Kostade bara 320 :D

Var ju tänkt att jag skulle köpa en lädergjord hittade många snygga men det minsta var i 55 och jag kan max max ha 50. Helst 45. Fast jag har en bra på Landäng på G! som finns i 45 tror jag ;)

Det blev iaf Helosan och ett nytt Tävlingsschabrak från Horse Quard tror jag det hette och det var jättebra pris dessutom var det snyggt också ;) Ska inte brodera på detta schabraket. Anledningen till att jag köpte nytt var att jag gillar inte mitt gamla från SKITHÖÖKS tycker det bara krymper o krymper och har inget bra material överhuvudtaget. Men jag kommer nog ändå använda det lite ändå :)

Det låg ruskigt bra på och passar TonTon SKITbra :D


Riktigt snyggt va? :D

Kollade på ett annat schabrak också, Glen Gordon det var dösnyggt men kostade 450 hmmm..

Rymmehästar.

Idag när jag kom till stallet vid halv fyra tiden gjorde jag hö och vatten. Efter det skulle Hugo och jag ta in hästarna. Jag öppnar båda öppningarna för jag trodde hugo skulle stå där. Men nej så hästarna rymmer ut i världens galopp, först Sheraton sedan Samantha. Och jag förstod fort att dom kommer inte tillbaka om de är båda. Om bara en skulle stuckit skulle den komma tillbaka garanterat.

Men de sticker långt och inte lite långt utan en REJÄL bit. Upp mot Skönavall och jag sprang men kunde inte göra det hela tiden för jag fick så satans ont. Jag ringde såklart hem och bad mamma o pappa att hjälpa till så de upptäckte att de var vid träden vid Skönavall. Jag hoppades ju på att jag kunde få tag i de där men nej. Så de springer några rundor till och jag får ju gå tillbaka ännu ondare i halsen. Efter en halvtimme fick jag äntligen tag i dom. Jag var jätteosäker och rädd när jag inte såg de längre. JAJA, vi fick iaf tag i de till slut. Och de var det såklart upphetsade en massa och gick in i boxarna. Kände lite på deras ben och Samanthas kändes helt ok. Men Sheratons var lite varma. Får kolla till de imorgon också :D

Vi ska förresten lämna hästarna imorgon Hos Kristin tidigt på morgonen. Åtta tror jag vi kommer att köra ;) Känns tryggt att ha de där. Ska bli så himlans skönt med semester!!!
Som det ser ut nu kommer det komma upp två inlägg dag men ska komplettera nästan alla dagar så det blir tre. BRA VA? :D Så det blir ju nääästan som vanligt ;)


BUSHEST.



Lite dåligt ljus mot slutet, men la inte ner tid på bilderna direkt.






MyOne!

Idag blir det antagligen MyOne för vi ska lämna tillbaka ett ländtäcke vi köpte för att ta hem o prova med det var för litet! :( Sen ska jag nog köpa en lädergjord och kanske ett nytt tävlingschabrak, det är ju rea där nu :D

ÄLSKA MYONE! Skitbra kvalité dock lite dyrare men det är det absolut värt. :)


Hiss och diss

 

Diss

 
Så fult, ska man ha ridstövlar ska det var vanliga läder ridstövlar i antingen svart elller mörkbrunt. Har man Tretorn gillar jag färgerna svart, blått och rött.

Hiss

 

Gillar dessa, när man vinklar foten så förljer dom en:D Har bara ridit med dom i Lovisas sadel när jag red Libell. Var jätte bra när jag vinklade foten för att komma åt henne om hon i lyssna riktigt! :)
Har själv inga, men hade gärna haft!



Ingen bloggning igår.

Förlåt för att jag inte slängde upp ett inlägg igårkväll. Men man får en sån konstig känsla För jag gjorde 4 inlägg till resan igår och då känns det verkligen som om man har bloggat jättemycket fast man egentligen inte har gjort någonting.

På kvällen var jag hos min mormor o morfar för vi firade jul. En liten senare jul bara. Vi hade paketleken och jag vann servetter+marzipanchoklad :D Fick även 500 i kontanter som försenad julklapp :D De pengarna går nog till lädergjorden som jag har önskat mig jättelänge. Men jag har inte lätt för att hitta någon kan jag säga. Vill ju ha en snygg design sen så har jag en jättesällsynt storlek har nog i den allra minsta storleken 45^^ Mina stroppar är jättelånga :p Har hittat en på Hööks men känns inte så smart att köpa där precis ^^

Idag ska jag kanske rida ut, känner mig mycket bättre. Har dock väääärldens förkylning, helt stopp i näsan :(



sugen..


Är jättesugen på detta MACRO-objektiv från Elgiganten. Vill så gärna fota snygga närbilder! ;)
Priset ligger dock på 4500.. Får väl hitta ett lite billigare. Men just detta verkar så bra :D

"På de kortaste avstånden fångar objektivet detaljer som inte syns med enbart ögonen"
Låter bra va?



Lite bättre.

Redan nu känns det mycket bättre i halsen och jag känner mig hyfsat pigg :D Trots det har jag över 38 grader i feber vilket det inte känns som..

Har varit nere hos hästarna nu på morgonen och mockat och tagit ut de. Ska ner dit vid tvåtiden igen och göra hö, sopa, fylla vatten. Ingen ridning idag, funderar lite på att rida ut imorgon.

SORRY för den dåliga uppdatering från min sida. Håller på med inläggen till resan för fullt och är snart klar och då kommer jag blogga mycket :D 

Besökssiffran ligger stadigt runt 60 varje dag trots det usla uppdateringen. Jag tycker Mikaela har bättrat sig skitbra och nu känns det mycket roligare att blogga :D

Slänger upp ett inlägg ikväll också :):)


En bild jag fotade igår tyckte den va häftig :D

GLÖM INTE TÄVLINGEN!

En påmminelse nu till alla våra läsare!
GLÖM INTE TÄVLINGEN!!! OM ATT VINNA EN GRIMMA FRÅN HÖÖKS!
Den avslutas om två dagar och vi har bara 14 deltagare!
OM DET INTE ÄR 18 DELTAGARE TILL NYÅRSAFTON FÖRLÄNGER VI TÄVLINGEN 1-2 VECKOR.
http://dressyrtontar.blogg.se/2010/december/tavlingen-oppnar-imorgon.html#comment
hit kommer ni direkt till tävlingen tveka inte!!

Jag vet inte om detta är onormalt, så...

Jag frågar er.

Jag är 12 år och har redan börjat planera gymnasium? Är det normalt?
Jag har även min dröm bild av mitt liv klar.
Jag vill läsa på Bökeberg, sen skaffa mig ett jobb gärna som ridlärare eller tränare, flytta till Hagahill eller något, kanske vinna en stor lott och bygga mitt eget? Men jag vill helst bli internationell tränare och ryttare.

Jag vill veta, så svara mig på frågan högst upp!?


Hej hej, ett mobilinlägg här. Känner mig i...

Hej hej, ett mobilinlägg här. Känner mig inte alls bra just har riktigt svinont i halsen och har feber. Och det suger!! :( lyckas alltid bli sjuk på loven ! Blir aldrig sjuk när det e skola skit... Imorgon ska jag fortsätta med inläggen till resan och jag är snart klar:) ska också vila mycket imorgon så jag blir frisk fort!! Kan inte få in någon signatur i sms-inläggen tyvärr:( men bloggar lite imorgon om jag kan:-D / HILDA

Imorgon blir det fett nice!

Hejsan

Imorgon kommer Lovisa och vi ska väl rida båda pollarna, fett nice! Sen blir det väl damp resten av tiden ;)
Lovisa är typ känd för hela Syds ponny sida att ha damp?!
Får se om jag kan få det på bild?

Ska cyklatränings cykel nu! ;)

 

Vad jag gjort dom senaste dagarna

Hejsan svejsan

Detta har jag hittat på dom senaste dagarna:

Firat JUL
Ridit
Tittat på Tv
Lekt i snön med Ulrika och hennes kompis;)
Gjort julgodis, även om julen är över

Imorgon ska jag

Rida lite
Ska ringa Anna och fråga om hon vill komma eller Lovisa :)
Hoppas att jag får min mobil tillbaks ( det hör i hop med datorförbudet ) :( :( :(
Städa rummet ( om jag pallar )!
Hoppas jag blor rik, haha. Det gör jag varje dag ;)

Detta är bra

Även om vi inte uppdaterar bra någon av så ligger vår besöks siffra stadigt, vilket betyder att ( tror jag ) ni gillar våran blogg! ;)

Lite shopping

Hejsan

Sitter nu hos faster Boel och här har jag inte datorförbud ;)

Idag har vi varit i Malmö och shoppat :D Vi var på Hööks, My One och Landäng :)
Denna hjälm har hilda  också, fast jag köpte i blå, MyOne. hjälmen kommer endast användas på träning och tävling. Den matchar jätte fint till min kavaj och hår klämma ;)

 Ridbyxa från Hööks, fick presentkort av mor på att köpa 2 par så hon ska beställa vita och blå. Men dessa köpte jag själv
Schabrak från Hööks
I brunt, Hööks
Så nu har jag en brun outfit :) och en blå!

På Landäng köpte jag inget, hade inte så mycket pengar kvar när vi åkte dit

Uffe vilar idag, nu är det mörkt.

Mor och far köper diskmaskin, tror jag?

Dagens ridpass.

Idag red jag Sheraton lite lätt.
Jag har inte mått speciellt bra idag och har feber 38.3 grader.
Har varit lite matt hela dagen och är förkyld med ont i halsen.. :(

Jag red lite lösgörande idag och det gick bra tyckte jag trots omständigheterna.
Har ju inte ridit dressyr på flera veckor. Det var jätteskönt att sätta sig i dressyrsadlen och jobba honom lite ;)

Har även fotat lite idag, slänger upp några bilder nu och kanske sparar några bilder till v.1 eller lägger jag upp de i ett inlägg senare ikväll.
Let's see.

Haha charmtroll. :D





Ny design!

Just nu håller jag på med några tidsinställda inlägg, har lite mindre än hälften kvar.
Kommer att informera er när inläggen kommer upp :D
Som det ser ut nu blir det 2 inlägg/dag.

Har förresten tagit in ny design till bloggen, vad tycks?
Jag tyckte den var helt okej.
Får bara se om Mikaela gillar den också annars får jag ju byta ;)

Funderar lite på en ny signatur, har haft denna i över en månad :)


Min och Hildas vänskap

Jag och Hilda är ju bvs så jag tänkte lägga upp vår vänskaps historia

Våra föräldrar och Hildas pappas bror syskon är typ " bvs " och har känt varandra LÄNGE!
Så att jag och Hilda känner varnadra är inte alls kontigt.
Från början var jag mer vän med Hildas lilla syster Stina som är ett år yngre än mig, medans Hilda är två år äldre än mig. Men när vi växte upp och blev mer vänner, sen när Hilda fick Sheraton var jag hos Hilda en hel vecka och Hilda red Caramell. Det var på den " dåliga " tiden mellan mig och Caramell. Det hjälpte både med Caramell och jag och Hilda + Hildas kusin Klara som jag också känner och är bv med blev ett litet kompis gäng tillsammans i våra föräldrars kompis gäng ;)
När vi träffas vilket mycket sällan händer är Klara med om vi är hos mig annars är bara jag och Hilda hos henne.

I sommaras skulle jag och Hilda till Båstad och tävla, så vi trängde in hilda och hennes mamma + alla Hildas och Shertons saker i vår bil. Den bilen är stor men inte inne i hytten ;)

Vi träffas på Nyår och på midsommar då våra föräldrar firar dom högtiderna i hop :D

På G!

Kan meddela att uppdateringen kommer inte vara på topp de kommande dagarna då jag vill ägna tid åt inläggen till resan ;) Ska även skriva när inläggen kommer upp så ni får reda på det :D




MELLANDAGSREA, SHOPPING!

Idag var jag och maja och shoppade loss! Vi red först en runda på Almåsa, typ första gången på flera månader.. Det var helt fantastiskt, naturen var så vacker och jättefin :D

Efter det bar det av till Hööks. Är JÄTTEBESVIKEN på dem. På hemsidan står det att de har 50% rabatt på många grejor. Men av de som var på rea på hemsidan fanns bara häflten av i butiken! MORR. Jag hade tänkt köpa en blå glitterlädergrimma som kostade 149 på rea. Jag frågar såklart eftersom jag inte ser någon rea lapp.

Jag till en försäljare:
Denna grimman är väl på rea?
Försäljaren:
Nä, det är den inte (riktigt arg var hon)
Jag:
Men det stod på hemsidan..
Försäljare:
Tja, fråga i kassan då!!! (arg här också)

Vilken attityd hon hade! Jag är skitbesviken på Hööks, dålig kvalité på allt i princip och tråkig attityd bland personalen.. OCH riktiga lögnare..

JAJA, köpte iaf tre grimmor som sammanlagt blev 107 tillsammans skitbilligt ;D
Två Cob-grimmor av dessa så blir de som tvillingar i hagen, haha :D

Sen en grimma+grimskaft som jag inte hittar bild på.

Efter det åkte vi buss in till Triangeln, gick hela Gågatan till Hansa. MELLANDAGSREA, JADÅ! Gick in på HM, sen GinaTricot och sen HM igen ;) Hittade en översöt spets som jag ville ha i svart, men fanns bara i vitt, typiskt :( 

Jeans från Ginatricot, supersupertajta med skinnlappar. 149kr

Tröja från HM, tyckte den var gullig, haha ;) 50kr

JAG VET att varenda unge i hela Sverige har en sånhär tröja, men den är såååå mjuk och skön:D kunde inte låta bli att köpa den halva priset ju :P 99kr.

Denna tröjan också, fin tyckte jag. 199kr.
Sen köpte jag en halsduk från HM också men orkade inte fota. 79kr.
det var allt, älska rea!

Nu ska jag förbereda lite inlägg till resan, hög tid för det ;)



Vad jag fick i julklapp

Lägger inte upp bilder, om ni verkligen vill se det får det komma sen :D

Jag fick:
Kingsland mössa, varma Kingsland vantar ( min faster missförstog mig när jag berättade för henne vilka jag ville ha, men det var kanske lika bra? Dom på Landäng hade sagt att Kingslands vantar bara var massa skit som kostade pengar? ) en varm mountin horse flis, pengar, saker från Body shop, ett nytt schabrak, presentkort till 2 par nya ridbyxor, mm. Ikväll ska vi till mormor och få mera klappar då vi i fredags inte kunnde komma till henne.

Istället för Kingsland vantar ska jag spara till såna handskar med en hand på, vad dom nu heter?! Dom är SÅ sköna, skönare än Kingsland!

Hoppas ni fick vad ni önskade er ;)

Svar på kommentar

Anonym om Mina mål med Uffe och Caramell 2011:

inte för att vara sån men lycka till att starta lätt A, tycker du borde få din häst lite bättre på tygeln först innan du ger dig på ett sånt mål och reginolat också XD

Whate ****? Min häst har gått LA med över 60% regionalt. Han kan gå mycket finare form men jag har inte fokuserat på det när jag ridit i vinter. När jag tävlat Caramell har jag ALDRIG haft henne på tyglen då hon för det första är dö svår att få på tygel för att jag inte har tillräkligt starka ben och för det andra har jag på tävling ridit vägarna och i rätt tempo utan att hon var på tygel, fått 55% utan att hon det minsta lilla var så nära som på tygel! Även om inte 55 % är mycket så var det på mina vägar, min sits och hur jag klarade tempot.

Så det ska nog inte bli några problem att starta LA ;) Du behöver inte ora dig, haha! ;)

 

 

Börjar blogga igen.. Sakta.

Japp, ni hörde rätt! Jag kommer att börja blogga igen. Dock inte så mkt i början jag vill ju inte tröttna. Känner att våra läsare stannar trots att vår/min uppdatering är usel.

Jag kommer börja blogga igen för bloggens skull, vill inte ge upp den så tidigt trots att Mikaela knappt bloggar längre..

Kommer bli liite inlägg i början , alltså inte varje dag kanske. Ska försöka göra några tidsinställda inlägg nu när jag åker bort och så kanske jag får reda på om jag är tillräckligt sugen på att blogga igen ;)
Ni får väl hålla tummarna.

Nu ska jag börja hålla på med inläggen till resan, är sugen! :D

Gör några tidsinställda inlägg

Hej

Nu har jag lite blogg tid och kommer även få lite ikväll :D

Jag ska göra lite tidsinställda inlägg!

Glöm nu för allt i världen inte tävlingen, ni som är med får jätte gärna lägga upp bilden på eran blogg en gång till ;)

tappat läsare...

Mikaela har slutat blogga, nästan heeelt. Hon har dataförbud just nu och kommer ha det till hon flyttar hemifrån (kanske dumt att jag säger det här). Vilket suuuger!

Så jag tar bloggpaus, några dagar.
Eller kanske bara några timmar tills jag blir sugen på att blogga igen?
Tycker det är sjukt tråkigt att blogga ensam, en av de större anledningarna till att jag skapa blogg med ngn annan.

Fick mkt i julklapp. cavalettiblock, 3 bh, canon bättre bilder, reflexländtäcke, duntäcke, deoderant, aniktsmask, pyssel, grimmskaft, två hovkratsar.

ska bland annat inskaffa ett nytt telezoomobjektiv. Canons egna objektiv i EOS-serien. Ska köpa det 55-250mm som har en rejäl zoom. Finns även ett telezoomobjektiv vid namn Tamron som är 600kr billigare och har 55-300mm vilket innebär mer zoom. Men det har ingen bildstabilisator :( Men den har macro inställningar. Så vi får väl se vad det blir. Men vill ha båda jue!!!

Hej hej bloggen

Hej hej bloggen

Mobil blogg

Mobil blogg

Dagens julklappstips


Denna stövelväskan från Hööks. Du får plats med stövlarna, hjälmen och lite andra grejor.
Jag har den själv och tycker den är super ;)



God Jul!

God jul alla bloggläsare :D

Jag älskar julen, bättre än min födelsedag t.o.m.
Jag har fått några julklappar nu på morgonen men får ännu fler ikväll när vi ska till min mormor ;)
Jag har fått cavalettistöd, ansiktsmask, ngt från panduro hobby, 3 bh, två hovkratsar, ett rött grimskaft som jag vill ha till min jw-grimma, jag tror det var allt men får som sagt mer ikväll.

Bloggen kommer antagligen ligga ganska lågt idag.. Mikaela bloggar som sagt knappt just nu och jag orkar inte vara fast vid datan hela tiden -_-

Hästarna får vila idag, vi ska iväg redan vid två så jag ska snart ner och mocka, samt göra hö o kraftfoder.


Bild sedan Ringsjöortens lokala dressyr. Tävlingsåret 2011 kommer bli de bästa! :D


Jul

God jul på er alla från  Mikaela och Hilda! 




Skidsemester.

Vecka 1 alltså från den 1 jan - 9 jan ska jag på skidsemester till Stöten tror jag det var. Jag har ingen bärbar dator då jag har valt att lägga pengar på kamera osv. Så jag kommer inte kunna uppdatera.. Men jag ska försöka få in ett tidsinställt inlägg/dag. Det blir ju såklart inte alls samma sak men kan inte göra så mkt mer åt det tyvärr :( Hoppas ni har överséende för detta :D

Det var bara de jag ville säga, förresten kommer nog inte fotosession-bilderna komma upp ikväll. Kanske att jag sparar det till vecka 1, eller vill ni se nu? Sparar helst till vecka 1 men ni bestämmer :D

Nepp, nu är det slut för bloggandet ikväll, jag har ju varit riktigt flitig tycker jag just idag med bilder och hela den högen. Nu ska jag ääta glass :D:D


Två bilder får ni nu, blev inte nöjd med någon av dem överlag alls. Jättesvårt att få bra och snygga bilder i halvmörker :(

en ridtur i snön..

idag var som sagt maja med mig och vi hade kulkul.
det blev en ridtur i den underbara snön och vi hade megaroligt! :D
hästarna hade nog det också.
376 bilder togs bara idag.. givetvis kommer inte alla upp på bloggen.
men mamma fota jättemycket när vi red (y) mååånga bilder blir det nu hörreni.
först fick hon fota med sport och bilderna blev mörka, sen ställde jag in på manuell o de blev ljusa (yy)
imooorgon e de juuuulafton!! <3
hoppas ni gillade de tidsinställda inläggen förresten ;)

vi hade också en kort fotosession på båda hästisarna, kommer bilder på de i ett enskilt inlägg.



Vi har rånarluvor för vi fryser om öronen ;)





Sheraton skulle hem, ingen tvekan!


Sen kom jag o samantha i ett lite lugnare tempo haha :D



Det var allt för idag ;) Har nog aldrig lagt upp en sånhär stor bildbomb innan :P

Ni får ett smakprov från fotosessionen sålänge som kommer ikväll tror jag :D


Mina smörjgrejor.

Tänkte ta upp vad jag använder mig av när jag smörjer mina saker.
Jag brukar smörja 2-3 ggr i veckan. Sadlarna smörjer jag 1 gång i veckan.
Utrustningen blir så enormt mycket bättre om man smörjer regelbundet.


Jag tvättar först sakerna med en tvål, just denna vet jag inte var den kommer ifrån men jag tycker den är bra.
Det går bra att använda vilken tvål som helst (tror jag).

Efter att jag har tvättat låter jag sakerna torka en stund sen börja jag olja in de med Läderbalsam.
Jag använder mig av Windsor's Läderbalsam från Hööks som jag tycker fungerar oehört bra och jag rekommenderar det starkt

Det är vad jag smörjer med, hoppas ni gillade att höra det. Har även hissat Windsor många gånger för deras extrema bra saker.

Dagens julklappstips


Dagens julklappstips går till Hööks snygga vintertäcke. Ser jättevarmt ut för hästen och passar säkert perfa till vinterns värsta dagar.

Hittade inte det jag letade efter, men detta är ju inte helt fel..

Caramell

Köpte henne augusti 2007, då var hon 20 år. Pigg för sin ålder men över fet! 
Jag köpte henne för att tävla hoppning med henne, vi fick aldrig startat en tävling, men tränade upp till 80 cm nivå.

Det blev inte som vi tänkt oss och jag red henne inte på 6 månader. Sen började jag igen. Efter ett halv år typ red jag inte på 4 månader. Sen började jag igen och har inte haft något sånt uppe håll sedan dess.
Nu är det ju mest Uffe jag rider, men ska få igång hennne igen och försöka tävla lite hoppning. Mer dressyr kommer det nog inte bli för hennes del.

Caramell är tävlad upp till MB i både hoppning och dressyr. Har startat fälttävlan några gånger.

Hon har 2 st avkommor, Cola och Confekt som är hel syskon.
Hennes mamma Alinda var elit premierad och hennes pappa Leds Boy är var också en fin avels hingst.
Caramell är isabell, men nu börjar hon bli en grå tant. När hon var ung såg hon ut som en palomino, men vit man och svans och guldfärgad päls.

 Caramell för en lång tid sen

Caramell nu! :D

Fredrikbergs Uffe

Min ena ponny Uffe

Köpte honom hösten 2010, när jag var i Turkiet med mormor, morfar, lillsyrran och kusinen köpte mor en häst till mig. Jag provred honom inte ;) Så man visste ju inte hur det skulle gå. Men min ridlärare provred honom "åt mig"

Han är född den 4 april 2001
Han har gått upp till LA:1 med ca 61 % och upp till LB hopping, sen är han tränad till att gå FEI
Han var med i förra ägarnas DIV 1 lag i allsvenskan i dressyr
Han köptes av dom för att bli äldsta dotterns hopp ponny men hon slutade rida och mamman skolade om honom till dressyr

Han är väldigt sällskaplig men helt knäpp i huvudet om han står i stallet och bara han och en häst till är inne.
När han kom till oss stog han på Syd ett tag för att min ridlärare skulle kunna hjälpa mig med honom.
Om då en häst i stallet gick ut fick han damp och ställde hovarna i krubban och sånt!

Mer vet jag inte om honom ;)

 

 

tjena

Hej hej bloggen, snöovädret bara fortsätter. Det bara vräääker ner snö just nu, att det aldrig tar slut :O

Idag kommer maja och vi ska rida var det tänkt, hoppas bara att det slutar snöa snart :D

Igår gjorde jag ett tryck på ett av mina örngott och jag tryckte på min favoritbild på mig o Sheraton.
Vill göra något med Samantha också men har ingen riktigt bra bild med oss båda...

Under dagen kommer ett par tidsinställda inlägg ploppa upp, två tror jag ;)


Denna bilden :D Jag fick inte den att spegelvända sig på datan men nu är den spegelvänd på kudden hah lyckat.
Jag ska fota den sen hade jag tänkt ;)

BRAVO!


Det blir ju bara bättre o bättre, bloggen blir större o större.
FORTSÄTT SÅHÄR! :D

Det var tänkt att Sheraton skulle gräva efter gräset som han hade gjort precis innan, men han ville inte göra det när vi filmade!



Dagens ridpass.

Red bara Sheraton idag då jag orkade inte Rida Samantha också. Maja kommer nämnligen imorgon och då ska vi rida de lite mer :D Idag fick Sheraton gå lite dressyr. Travade fram och travade av han i form. Så att han inte bara får slippa jobbet hela tiden. Men i galoppen bara jag fokuserade framåt ;)

Själv tycker jag att jag har uppdaterat skitbra idag :) Trots det har jag bara suttit framför datan 1 timme. Bloggen är typ det enda jag håller på med och Facebook.

Fotade mycket idag, dock endast i stallet, fokuserade på att ha nästan lite överdrivet ljusa bilder och lyckades väldigt bra med det tycker jag själv. Inte mkt text idag men bilder är ju alltid roligt.

Fick aldrig pappa till att fota men outfiten fotade jag ;)




Första bilden på mig och Sheraton på evigheter ;)

Färdig städat i stallet :D

Snyggaste hoppoutfiten ever!


Denna blåa hopputfiten skulle jag lätt kunna köpa!
Funderar faktiskt på det.

Hjälm: Inget märke, 200kr hjälm.
Väst: Racesafe Marinblå.
Stövlar: Tretorn Advance Mörkblå
Benskydd: John Whitaker
Schabrak: John Whitaker

Vill ha västen, stövlarna samt hjälmen mest men det andra är skitsnyggt det med..

Om ni undrar varför jag tar en såpass billig hjälm är för att stövlarna och västen är dyra

Dålig dag.

Idag känns det verkligen som allt går emot en. Kanske inte allt men mycket.
Vattnet har frusit i stallet (är inte förvånad) så jag måste ta vattnet inne hos Hugo.
Jag är ju tvungen att blöta höet eftersom Sheraton är dammallergiker.
Idag gav jag de extra mycket hö och de blev superglada ;)

Det är så fruktansvärt kallt ute just nu. Innat var det 23-24 minus, har inte varit så kallt sen i slutet på 1800-talet. Sen i tidningen står det att det ska bli -3 bara :o

Jag ska försöka ta mig ut och rida Samantha lite sen och kanske rider Sheraton också :D
Jag ska även fota den fina frosten som är ute just nu, kan ju bli ruskigt fina bilder.

Nu ska jag snart laga mat heheheh ;)


Sheraton är helt klart bossen i hagen

Lite sanbbt

Hejsan

Jag har typ lite datorförbud och får typ bara sitta vid datorn 12 min varannan dag :(
Så Hilda sköter bloggen själv, vilket hon tycker är jätte tråkigt :(

Nu är skolan slut, så som en tradition jag, min lillasyster och mor har åker vi någonstans. Denna gång blev det My One och Ikea.
Köpte dom stövlarna jag velat ha, dom är skit sköna. Eller kommer nog bli? Jag går in dom nu. På lördag ska jag börja rida i dom :D
På Ikea köpte vi lite allt möjligt ;)

På julafton ska jag bomba med inlägg! :)
Kom ihåg tävling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens julklappstips


Förlåt att jag har missat dagens julklapptips några dagar nu..


Denna rumpvärmare från Hööks !
Säkert jätteskön nu när det är kallt o såhär..

Dagens vill ha


Dagens vill ha är dessa ursnygga stövlarna! Tretorn Advance alltså.
Jag ääälskar verkligen dem, skitsnygga.
Ska försöka hitta någon begagnad runt tusenlappen fast det är sjukt svårt.
Jag har strl 41-42 och hittade bara en på 40 samt många 38-39 på HästNet.
Buhu! Synd att jag inte är hoppryttare, då hade jag inte tvekat en sekund..

ridning

Förlåt så hemskt mycket för den usla uppdateringen...
Nu ska jag försöka bättra mig.

Idag ska jag rida Samantha och kanske Sheraton, eller jo jag ska nog rida båda 2 :D
Det blev ingen träning igår för pappa kom hem tjugo över fem och träningen började halv sex sen tar det tid att köra ut också.

Har inte så mkt att blogga om men mikaela kommer nog med ett inlägg idag om jag inte minns fel ;)
Vi har fått en hel del nya läsare så ni kan hitta mig på facebook: Hilda Andersson
Hästbdb: Sheratonhilda (där uppdaterar jag oehört dåligt) Vanliga bdb: aamaaziiing



Betyg!

Idag i skolan fick vi våra första betyg :D Jag är verkligen skitnöjd! Trodde faktiskt inte att jag skulle få mvg i matte men jag lyckades, haha ;) Har verkligen superlätt för matte och räknar riktigt fort sen är det jättekul också. Är skitbesviken på min bildlärare som gav mig G :( I hela jäkla sjuan har jag inte fått ett enda g. Utan hälften vg och mvg. Sen fick jag G+ på en enda bild denna terminen eftersom vi bara har gjort en bild. Ska prata med honom nästa år om det. Jag menar, en enda bild borde ju inte kunna avgöra ett helt Betyg ? :O Ett betyg som var  väldigt chockerande va syslöjden, där fick jag vg. Har haft jättesvårt för syslöjd men har jobbat på bra denna terminen tycker jag. Inte mer om det nu! :D

Idag tränar de andra i min grupp.. Blev ingen träning idag då tiden inte räckte till.. Kommer missa provet som jag antagligen kommer få ta igen ngn gång. ;) Jag red iaf Samanthan i snön och det var riktigt djupt. Förresten för er som inte visste har vi runt 20 MINUSGRADER! just nu.. HELT SJUUKT! Jag fryser ihjäl..

Detta blir nog all bloggning för idag, är fortfarande ganska opeppad till att blogga..


Tävlingstermin 2011.

Jag läääängtar supermycket till nästa tävlingsår! Är så jäkla peppad :D Kommer åka på tävlingar ca varannan helg då Sheraton är i allra bäst form då. Han blir ju jääättetrött av värmen på sommaren och jättepigg av kylan!

Debuten kommer antagligen göras den 6 Mars i Skabersjö Ridhus.
Hoppas på det! Vill komma igång tidigt ju ;) Kanske att jag tar någon helg extra under våren, man får ju passa på.
Vissa helger finns det 5-6 tävlingar att välja mellan. Kommer antagligen köra på många nya tävlingsplatser då man vill gärna se sig omkring.

Kommer satsa stort på LB:1 nu till våren och vill verkligen bli säker där. Har kört LC:2 på alla tävlingar detta år och även 2009. Jag kanske debuterar LA:1 till hösten det beror helt på hur det går. Annars får vi ta över debut i LA till 2012. Är jättepeppad!


En bild jag fotade häromdagen, ganska nöjd :D

svar på många kommentarer!

Carro om Tja! Avsluting i morgon:
fin blogg!

sv; Tack! :D
IP: 84.217.122.216

20 December, 19:13  
     
Anonym om Dagens ridpass.:
varför har du så snygg sadel och schabrak men ett helt omodernt, skitgammalt urfult och gräsligt pannband? kom igen! sån ful smak kan väl ingen ha!

sv; tycker själv också att pannbandet är gräsligt fult som du kallar det.
köpte detta träns för ca 2 veckor sedan och har helt enkelt inte orkat byta
IP: 217.210.176.2

20 December, 17:53  
carro om Dagens snyggaste outfit:
ofta du inte tog med sadel och träns när du tog med en gjord? :p
sv; nix, gjorde aldrig det! lite udda kanske men men.
IP: 78.70.196.144

20 December, 17:22  
Sarah:) om En liten efterlysning:
Hejsan =) förlåt xd jag råkade missa ett r xD
sv; braoo!
IP: 85.225.162.123


20 December, 14:21  
Mimmi om Mycket film + bild.:
Ingen vidare form direkt
sv; nix vet det också, men kan inte direkt "jobba" honom då han är extremt stark. Sen var jag inte ute efter att ha en form heller
IP: 83.189.178.188


20 December, 12:11  
Evelina om skriver av mig lite..:
Vad har du för bloggideer då:D?
sv; Det lär ni få se! :D
IP: 213.65.109.35

19 December, 22:50  
emma om skriver av mig lite..:
söt blogg :D
sv; TAAACK :D
IP: 83.248.165.67

19 December, 20:53  
anni om Mycket film + bild.:
Riktigt fin häst det där! :)

sv; thankks :)
IP: 81.226.53.154

Kommer ofta att ta många kommentarer och svara på de här. ;)



Tja! Avsluting i morgon

Hejsan

Jag gillar rubriken starkt!

Idag handalde jag julklappar med mormor :D

Hästarna vilar idag, nu ska jag äta! :)

bilder.

detta suger rent ut sagt! jag kommer att få sköta bloggen ändå fram till februarilovet. helt själv!
jag gjorde inte bloggen för att blogga själv, utan med en person.
har fått sköta bloggen i princip själv hälften av tiden.. kul!

Inte mer om det nu.. Gjorde som vanligt idag i stallet, mockade fyllde vatten blötade hö.
Nu kommer bilder, och nu blir det stopp för bloggandet idag orkar helt enkelt inte..

min charmige hund



inga fler bilde ridag






Hemma

Nu har jag kommit hem från skolan och ska bege mig till stallet. Imorgon är det avslutning gilla :D:D
Hade tänkt att rida Samantha lite om de inte blir alldeles för mörkt, kanske bara skritta?

Hinner inte skriva mer nu :(



Dagens vill ha



Dagens vill ha är denna ursnygga dunparkas från Kingsland, äkta päls. Ser så enormt gosig ut Och framförallt det är så hiiiimla snygg! :D Dock är priset svindyyrt :(

skriver av mig lite..

Har så sjukt mycket idéer nu till bloggen. Bloggtorka är det inte ens på tal om.
Så under jullovet kommer ni få jättemycket skojiga inlägg :D
Ska spara några tills jag får bloggtorka :P

Idag på gymmet skulle jag göra magmaskinen alltså den man tränar magen på och då fick jag jätteont i ryggen :( Sen skulle jag försöka att stretcha ryggen. Började med en övning och det gjorde inte alls ont men sen gjorde jag en annan som skulle tänja ut ryggen och det gjorde det skitont :( Får kanske kolla upp det och det inte blir bättre... Jag vill inte vara skadad :(

Har fotat mkt idag som jag tänkte lägga upp imorgon. Imorgon kommer det inte bli några nya ridbilder då jag inte ska rida. Men på tisdag är det träning och då ska jag få pappa att filma eventuellt fota. På onsdag är det Lottie-träning och då ska han fota! :D


En smygtitt på en bild från idag ..

Dagens snyggaste outfit

Vill hellre kalla det dagens snyggaste oufit då det ev. kommer komma upp lite då och då för mig i alla fall.


Hjälm: Charles Owen Fiona
Schabrak: Shockemöhle
Piké: Kingsland
Dressyrgjord: Schockemöhle
ridtäcke: Showmaster

Dagens snyggaste outfit



Gjorde bara denna lite lätt, saker från Horze, hade själv inte haft något imot denna outfit :)


film!

nu är filmen klar :D


:D

Mycket film + bild.

Nu har jag ridit Sheraton också. Red inte alls lika länge som igår, en halvtimme gott o väl.
Pappa fotade och filmade! :D Ställde in på manuell till honom och när jag ställde in blev bilden på snön hyfsat ljus och sen när jag kollar på bilderna är de helt kolsvarta! :( Jättebesviken, får väl ta och stärka ljuset i picasa antar jag...
 
Denna söndag ska jag inte glömma veckans snyggaste outfit ;)

De blev väl helt ok när man redigerade lite ;)




<3

Inget Landäng Buhu!

Hejsan

Det blir inget Landäng idag, tror jag. Man vet aldrig vad min mor tänkt sig? Men det blir nog inget :(
BUHU!

Red Uffe
Han var väldigt spänd för att dom lastade betor ute på vägen och det tyckte Uffe var väldigt konstigt?
Men han var snäll, han bocka en två gånger?
Gjorde typ samma arbete som i går :)
Så sammanfatting blev det 4 ½/5





 
Filmen kommer senare :) Nu ska jag göra pannkakor :D



Dagens ridpass.

Nu har jag precis ridit Samantha! Det var superkul.
Jag red ute på fältet i snön. Rejsgalopperade tre låånga sträckor sen skritta jag lika långt och det tyckte hon var joobbigt. Hon har ju tappat kondis nu när jag knappt rider henne längre. Fast hon ääälskade verkligen att galoppera fram i snön. HAHA och jag älskar det minst lika mkt som henne :D

Fick även mamma till att fota litegrann. Dock på auto :( De blev väl helt okej.
Blev inte alls många bilder men här kommer några.
Ska be pappa/mamma fota igen när jag rider Sheraton och kanske filma.
Hinner inte göra dagens outfit nu, kommer ikväll.



Haha Kila jagade Samantha en gång.


Svar på kommentar!

emelie om Bildbomb.:
har ni en soffa stående i stallet?
IP: 79.102.35.111

sv: Jajamensan! Eller två fåtöljer ;)



Ska snart ut och rida

Hejsan

Ska snart ut och rida Uffe, kanske Caramell. Om jag inte rider henne nu så rider jag henne i eftermiddag.
Det blåser inte :D Landääääng, som ni kanske märker älskar jag landäng?

Idag blir det nog en film när jag rider?

Nä, nu ska jag äta frukost! :D

Today's

Nu har jag precis stigit upp och hade tänkt att gå ner till stallet och släppa ut hästarna och ge dom mat så de får gå ute ngn timme innan jag rider. Ska ta Samantha nu på förmiddagen sen blir det Sheraton i eftermiddag :D Älskar verkligen att rida i snön, det bästa som finns! Fast jag har satans ont i min rygg. Dock inte när jag rider men annars det gör så hiimla ont :( HAHA, tappade bort ett benskydd igår i snön och jag hittade aldrig det :( Kanske dyker upp idag?

Idag ska jag iaf ta "knäppe" benskydd

Liknande dessa.

Hilda...

Kommer skirika ihjäl sig när hon hör att vi hade 108 st unika ( !!!! ) besökare igår! :D Hon skrev ett sms och sa tänk om det går över hundra! haha ;)
Bra bra! :D

Nu är det 14 st som deltar i tävlingen, nu behöver vi bara 11 st till sen kan vi avsluta tävlingen och vinnaren kan andvända sin nya grimma ;)


En liten efterlysning

Vi efterlys denna tjej:

 

Sarah:) om Tävlingen öppnar imorgon:

Hej jag e med :) jag skulle vilja ha stl cob om jag vinner :)))

IP: 85.225.162.123

Vi hittar inte din blogg, vänligen kontakta oss! :D
Om du inte kontaktar oss kommer du tyvärr stryckas från tävlingen :(


Dagens julklappstips.


Dagens julklapptips går till Horze's reflexbenskydd snygga och säkert jättebra då de ser ut att vara riktigt synliga i vintermörkret!

Reflexbenskydd

God natt

Hejsan

Nu ska jag gå och lägga mig snart så att jag kan fodra hästisarna vid 7 imorgon bitti och sen rida vid 10 så att om det inte blåser eller snöar för mycket vi kan åka till Landäng kl 12 :D

Ha en fortsatt trevlig kväll kära bloggläsare! :D

Var med vår tävling!

Nu har vi kommit över vårt förra rekord, som var 86 unika, nu har det varit 90!

Så nu på minner jag än en gång om tävlingen!

1. Kopiera denna bild och lägg in på din blogg eller bdb, kanske både och? :P
Med en länkning till våran blogg! Om du lägger in den på blogg.se eller en annan blogg där du kan bestämma storleken på bilden ska den vara i 500.

2. Skriv till oss ( kommentar ) om du är med i tävlingen och var du laggt in bilden.

3. Skriv vilken storlek, den finns i shetland, ponny, cob, full och X-full.

När vinnaren dragits presenteras den här på bloggen och vi vill att vinnaren då kontaktar oss antingen via mejl ( [email protected] ) eller i en kommentar så att vi kan få din mejladress.

Hoppas du vill vara med!

Kontakta oss

Nu har vi skaffat en mejl adress
[email protected]



Bildbomb.

Fotade som sagt idag jättemycket så här kommer bildbomben. Första gången jag fotar med kameran så det kommer bli bättre med tiden. Vissa bilder blev lite mystiska med mörkret och så inne i stallet. Men avskyr att använda blixten ;) Antagligen lär jag mig hur jag ska göra för att få ljusa fina bilder i mörkt stall..



Sånt jag ska hinna med i sommar

Nu får ni en lista på vad jag ska hitta på för kuligt i sommar, sen får ni hålla koll på mig via bloggen om jag gör det :D

Rida
Tävla
Jobba med Jojjo på fältet
Harva paddocken ( men först får jag lära mig köra traktor, eller så får far harva och jag dedöma )
Renovera i stallet
Va med Lovisa
Va med Anna
Va med Hilda
Va med klara
Åka på semester till Värmland
Renovera ett dockhus som jag fick av min slöjd lärare :D Det är grymt fint, med riktiga tapeter och sånt!
Måla min byrå

Vill göra och hoppas vi ska göra
Bygga ut vår lilla 35x15 paddock till en 60x20 ridbana och göra rast hagar ( 3 st som det får plats 2 st hästar i )
Hoppas vi vinner på lotto så blir det möjligt, vinner vi 5 miljoner på lotto blir det nytt stall och paddock ( dream ) :D
Håll tummarna för lotto!?
Men det är typ 75 % att vi gör en ny ridbana, bara 25 % till så blir det en ridbana!


Hungrig

Hejsan
Min uppdatering har det väl inte varit något fel på idag och igår? :P

Besöks siffran blir bra igen :D

Är dö hungrig, sitter och läser hildas och mina gammla bloggar!
www.hildabest.bloggplatsen.se
www.dressyrflickan.bloggplatsen.se
www.ponydressyr.blogg.se
www.dressageismylife.blogg.se

Nä, ska gå och äta lördags fin mat nu!

Julklapps tips

 
Jag börjar få slut på julkapps tips :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Presentkort! :)

Jag kom inte på något annat! :(

Dagens Ridpass.

Idag red jag Bara Sheraton för jag hann inte med Samantha men gud vad skoj det var! :D
Sheraton var jättepositiv till att galoppera i snön (kanske lite fööör positiv)
Han stack i princip varenda gång vi skulle galoppera hemmåt åt stallet.
Och det gick inte långsamt, utan snarare i 190!
Det var läskigt djupt på vissa ställen, upp till knäna på Sheraton.
Men han sölade ju inte in för det utan han sprang nästan på snabbare, haha naw.

Imorgon ska jag ge mig ut med båda hästarna för det är så förbaskat roligt att rida i snön! :D
Jag har fotat extremt mycket och hela bildbomben kommer att komma om ett tag.
Ni får bilder på dagens outfit sålänge..


Benskydd: Catago, även där bak

Schabrak: Börjes Tingsryd Falsterbo Hs
Padd: Gelpadd ??
Sadelgjord: Proctector Ekohallen
Ländtäcke: Thermomaster Hööks

Träns: Claridge House Hööks

Snygg tävlings frisyr!

 

Ska ha den på debuten med Uffe nästa år! :D

Vad tycks?

Uffe ridning

Hejsan :D

Är nästan precis tillbaks från en fin runda på Uffe Tuffe, som gick jätte fint! :D
Jobbad han mycket som en " banan ", för att han är lite stel i nacken och rumpan. Till slut gick han fint! :)
Tog även lite galopp, han var så fin!

Lite " banan " jobbning
Trav

Uffe Prins länger på benen

 Galopp

Red inte Caramell, för det var så kallt! :( Men ska nog rida henne imorgon? och Uffe.
Om det inte blåser imorgon ska vi till Landäng som har 25 % på ALLA ridbyxor :D !!!!!!!!!!!!!!
25 % på Landäng är mycket! :D

Jag ska förövrigt göra en Dagens ridpass bild :)

Svar

ELINOR om Foder till mina ponnys:
Oj vad olika kraftfoder de får. Behöver dom allt det? Oftast reker de men ett bra grovfoder :)

Det är min mor som gjort mina foderstater så jag ger hästarna det, om mina ponnys inte fått det foder som min mor sagt till mig att ge dom så känner man att dom blir jätte hängiga och inte kan prestera på topp.
Linfö pelletsen är för att pälsen ska bli blank, dess utom så gör vi den pelletsen själ hemma på lantbruket.
16+ är för gamla hästars ben och leder.
Vitafor, är vitaminer
Fibergi är ett fiber tillskått som jag testade av Lovisa i sommras och jag känner att mina hästar blir mer framåt av det.
Sen Hippo Harmoni åt Uffe innan han kom till oss så nu äter han det här också.


Smakprov

Nu har jag tagit lite bilder så ni får några smakprov sålänge ;)


Allra första bilden
Alla bilderna är tagna med auto, nästan. Orkade inte ställa in på manuell






Mer ikväll, kanske. Ska bort till farmor också :(


Canon Eos 500D

Nu är jag hemma från MediaMarkt och MyOne. 7000kr fattigare haha.
Köpte en 500D och en kameraväska till det. Plus att Media Markt ÄGER
Vi fick en bok vid namn "bättre bilder"
Det blir min julklapp. På MyOne köpte vi helosan och reflexländtäcke som jag ska få i julklapp.

Kameran är verkligen bäst! Den har film och skitbra kvalité på bilderna. 15 megapixel tror jag?
Bilder kommer att komma ikväll, var med på en stoooor bildbomb ;)
Hade också tänkt filma hästarna i hagen lite sen ska jag försöka få någon att filma/fota när jag rider Sheraton o Samantha! (Y)


Bästa kameran jue! :D

Kommer sakna!

Denna musik från Kung Fu Panda tyckmer jag passar jätte bra! :)

 

Jag kommer sakna dom! :(

Snö snö snö, allt jag ser är snö!

Sitter här nu på kontoret och tittar lite på omvärlden utan för, allt jag ser är snö :)

När det slutar snö så mycketr ska jag gå ut och rida mina ponnys :)
Det blir ett likadant pass på Caramell men på Uffe om det känns bra blir det lite galopp :D 

Vi börjar tappa lite läsare, jag vet inte om det bara är en fredag och många är på kalas, men om det inte är så måste vi göra något åt detta? 
Vill ni läsa om något speciellt, mer intervjuer eller sånt? Kom men förslag och var med i tävlingen!

Har varit ute och matat hästarna och kaninerna. Min ena hoppkanin Ludde tog sig modet till och simmade i snön :) Så söt! :)




Dålig uppdatering.. FY

Usch vad dåligt jag uppdaterade igår, men micki hade väl rekord :D SKITBRA!

Kom hem vid tolvtiden igår och pallade inte bara sätta mig vid datan.
Sen kom jag hem från stallet vid kvart i sex och vi skulle köra en halvtimme senare.

Idag ska jag iaf köpa min kamera! :D Ska köpa den för 5000kr på mediamarkt (y) skitbilligt <3
Sen är det ju filmkamera på den sysen också och de är alltid roligt:D
Ska även in en runda på MyOne för att köpa väst till mig och sen kanske jag köper ett reflexridtäcke :)

Ska rida Samantha idag hade jag tänkt och kanske Sheraton .. Han har ju inte blivit riden denna veckan alls och vi kan omöjligt köra med transporten idag då de är drivor av snö överallt

Ska också fota mitt foder som hästarna äter och sitt strö. Så ikväll hade jag också tänkt ta en hiss o diss !
Också kanske det kommer ett inlägg om hur en dag i stallet ser ut för mig eller så sparar jag det till en annan dag


Jag älskar denna bilden.. Denna är förresten tagen med 500D (den jag ska köpa)
Detta anser jag är en dålig bild men den kan ta så extremt mkt bättre :D




Gårdagens julklappstips! :D


Dagens julklapptips går till MYONE's ryktlåda tycker den är så fin och den ser riktigt bra ut!
Priset ligger på 299kr. Detta skulle inte suttit fel va? Detta är ett försenat julklapptips så mikaela kommer också göra idag ;)




Jag får panik!

Måste hitta en Nyårs klänning al 2010/2011!

MÅSTE!

Mitt stall



Stora bilden. Vårt stall från stallplanen
1. Uffes box
2. Bellens box, lite av Caramells
3. Caramells box
4. Mitt skåp dör jag har träns,mina ridskor, ländtäcken och sånt
5. Stallgången, från Caramells box
6. Inne i vår kontiener, där vi har foder, det är den som står vid stallet på den stora bilden
7. Inne i vår gamla shetlands ponny Lillens box har vi nu täcken och ryklådor
8. Också där inne fast på andra sidan, där hänger täcken på täckhängare som jag rekommenderar stort! :)

Så detta är vårt stall men 4 st boxar, ett " föråd ",  skåp till MINA saker + vi har även en fläkt som håller stallet i + grader hela tiden! :D I mitt skåp finns också värme så där är perfekt till att ha träns och sånt! :D

Nästa sommar ska jag och mor renovera lite till i stallet :) Detta året målade vi. Detta nästa år ska vi måla taket och boxdörrarna. Jag ska även tömma kontienern på saker och högtrycks tvätta både på ut sidan och insidan. Även utsidan av stallet ska bli fin och tvättad. Fönsterna ska plockas ut och bli målade och tvättade, gallren som är för fönstren ska jag måla också :)
Så kommr vårt stall bli fin fint! :D

Foder till mina ponnys

Det kom ju en fråga om vad våra hästar äter för foder och står på för strö och sånt

Detta får mina ponnys


1. Vitafor SOLID, Caramell får 1 dl av det
2. Betfor, båda får 1 dl
3. 16 +, Caramell får 1 dl av det
4. Det är då halm som hästarna har som strö
5. Linfrökaka ( linfrö pellets ) åda får 1 dl
6. Gräsfröhalm, båda får det att tugga på i boxen, jag tycker det är väldigt bra föra att då har hästarna något att mumsa på nästan hela natten när dom ätit upp sitt hö. Dom går heller inte upp i vikt av det! :)
7.Höselige, båda får 3 kg på kvällen, Uffe får 2 kg på morgonenl och Caramell 3 kg på morgonen
8.Fibergi, Caramell får 1dl och Uffe ½ dl
9. Hippo Harmoni, ett färdig foder där nästan allt finns i det får han 1 dl av

Fredags bilder

Hejsan

:) Provet idag gick väl bra, glömde  huvudstaden till Colombia och en frM#ga om något jag int e kom ihåg! Men jag tuycker iaf att det gick bra:)

Sen när jag kom hem red jag Caramell och sen Uffe, mor både fota och filma :)Bilderna blev jätte bra! :D

Först red jag Caramell och hon var PIGGELIN X 1000, men hon har ju inte blivit riden på typ en månad! :) Så hon var väldigt pigg men sen lungnade hon sg lite, det blev lite skritt och trav på henne och hon tyckte det var jätte roligt att rida i snön! :)
 Fina prinsessan:)

 
Outfit

Jag
Jacka: Didriksson
Ridbyxor: Hööks
Vantar: Mountin Horse
Skor: Dublin, Landäng
Chaps: Hööks
Hjälm: Carat, Landäng
Öronvärmare eller vad man ska kalla det: Hööks

Caramell
Sadel: StÜbben
Träns: Hööks
Schabrak: Caramel, Hööks
Padd: Någonstans hittade den i vårt stall



 Caramell är lite pigg, slutet är lite miffat, men jag blev skit rädd! :) Jag höll på att skita på mig, haha :D 



 


Sen red jag Uffe

 
Han var inte lika uppetsad över att bli riden, men han var lite pigg.
Ridpasset var lika dant som det med Caramell, fast han små stegrade inte eller sprang iväg så jag fick ropa på mor! :)


 Fina prinsen :)
Outfit
Samma som på Caramell för mig, förutom ridbyxorna, dom är från Mountin Horse
Uffe
Sadel: Kingston
Träns: Hansbo, det kan bli ett kandarträns om man fäster en remm till :)
Schabrak: Hansbo, det jag vann när jag blev Klubbmästare i dressyr på C-ponny, Annika har brydderat in mikaela på ena sidan :)


Senare ikväll kommer inlägg om mitt foder till hästarna och bilder på mitt stall! :)


FULT SOM IN I!


Är detta på riktigt??
Hur i hela friden kan man komma på något såhär fuuuuuuuult?
Detta är dagens diss
Själv brukar jag inte tycka att GPA-hjälmarna är fula, snarare snygga men detta var ju ren katastrof
Det som gör hjälmen ful är den pissfula mörkbruna skärmen?
Hur tänker man när man gör en sånhär hjälm.
FET DISS

Dumma blogg.se.

Bloggen var ju helt död igår! Föörlåt :( Men det fanns inte så mkt att göra åt det då startsidan på blogg.se var helt konstig :S

Nåväl, snön har ju kommit tillbaka vilket jag gillar och det är ju pulversnö vilket betyder att man kan rida i det! Jiiho :D Kommer inte kunna rida idag då jag fick vänta i 50 f*cking minuter på bussen, morr! Om den hade kommit liiiite tidigare hade jag lätt kunnat rida. Får väl spara det tills imorgon..

NI KAN INTE ANA HUR GLAD JAG ÄR JUST NU :D:D Om ni har mig på facebook vet ni nog redan men iaf. Så har pengarna från kameran kommit (den blev ju stulen) och jag fick ALLA pengar tillbaka! :D I helgen är jag alltså ägare till Canon Eos 500D :D:D YESSS! Nu kommer bloggen bli bäst med kvalité på bilderna äntligen :)

Jag ska bort ikväll till min moster, och jag vill inte det :( Vill vara hemma å blogga jue :D

Nu ska jag sticka till stallet, bombar kanske imorgon ;)


Snyggingen ;)

Svar på kommentar!

Anonym om Julklapps tips:
Kan ni skriva om vad ni ger era hästar för foder och strö, ni vet sånt!? :D

SVAR: Ska bli! :D

Skola idag med det sista provet!

Hejsan

Idag blir det skola med det sista provet! :) Snart kommer min uppdatering bli bra igen! :D

Idag ska jag rida Uffe och Caramell, det kommer dagens outfit! :)

Måste gå till bussen nu! 


Blogg.se låg nere igår?

Hejsan

Vi kunde tyvärr inte blogga i går kväll, då hela blogg.se var konstigt. Den såg ut som vanligt men desigen var borta så allt bara stog rakt ner och där var ingen inloggningssida!
Men nu är allt bra igen! :)


Julklapps tips

 


Denna ser mjuk och go ut! :)
Finns på Hepshop
Sen går du in på Julklapps tips för henne och sen på sid 4 :)



 

 

SNÖSTORM

DET ÄR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTORM :(

Jag suger på att kombinera hästar, skola och bloggen

Hej

Dom senaste dagarna har varit för min del väldigt bloggdåliga! Men hoppas ni förstår, sen nu i helgen ska det bli ändring på det och på jullovet kommer det massor med inlägg! Hoppas jag! :)

Nu har jag bara ett prov kvar, Sydamerika, det provet ska vara imorgon. Om jag nu kommer till skolan.

Idag så åkte jag till skolan halv åtta med en macka i väskan, då jag dom senaste dagarna har pluggat till 23 och sen inte vaknat förrens vid 7, så då tar jag med mig mackan och äter i skolan.
Sen åkte jag hem 13.10 efter tyskan, det var sista bussen som gick för idag. Så nu sitter jag här.

om det slutar blåsa ska jag rida Uffe i detta kalla väder, men vill verkligen rida min prins.

Jag har dagens julklapps tips idag, så den kommer.



Dagens vill ha.


Dagens vill ha är denna ursnygga John Whitaker grimman!
Älskar färgerna blått o rött tillsammans, de passar skitbra ihop.
299kr såg jag att den kosta på en hemsida vilket inte är alls dyrt tycker jag.
Så hade aldrig haft ngt emot denna snygging på tävling :D

Dagens julklapptips.


Dagens julklapptips går till Horze's klubbjacka, snyggt med färg tycker jag!
Plus att Horze är en av världens bästa affärer :D
One4All NordicEquestrian vinterjacka

Mitt stall.

Har fått kommentarer på förra bloggen av en person att den ville se mitt stall. Så lägger upp några bilder som jag fotade idag ;) Vi gjorde om stallet för 1 ½ år sedan. Till en början fanns det plankor upp till taket på en sida och inga boxar alls. Jag gillar verkligen mitt stall, det är så luftigt och mkt plats :D Dock ska jag fixa till lite till sommaren. Bla måla de stora vita pelarna helt vita och Sheratons box i samma färg som Samanthas.

Vi ska även bygga en sadelkammare inom kort vid vattnet (A)


Mittgången

Från dörren

Sadelkammare + foder + soffor + förråd

Vattnet (smutsigt jag vet :$)

Hö + lite annat.

Boxarna

Städning.

Idag gjorde jag dom vanliga sysslorna i stallet, men städade lite också.
Plockade undan lite grejor som låg på fel ställen.
Sopade exakt hela stallet. Faktiskt där det är stenar med!
Kan knappt förstå att jag gjorde det varje dag för drygt ett år sedan..
När jag tog in Sheraton skakade han jättemycket så la på han ylletäcke + fleecetäcke + bucastäcke.
Efter det minskade skakningen.

Har inte så mkt att skriva om idag men bjuder på lite nya bilder från idag.
Kan också meddela att uppdateringen kommer bli aningen bättre när jag får min kamera inom några veckor.




Superkvalité, jadå!

:(

Igår hade vi den lägsta besökssiffra vi haft sen vi började! :( 31 st SIDVISNINGAR! BAD BAD!
Detta är hemskt! Hoppas det går uppåt igen!

Det är heller inga nya som vill delta i våran tävling! :( Är det ingen som vill ha en GRATIS grimma? kom igen!

Betygsnack.

Nu är jag hemma från skolan och hade tänkt skriva lite inlägg ikväll :D

Jag snackade med några lärare idag i skolan om betygen o så.
Snackade med min fransklärare och frågade om det var svårt att få ett mvg
så gav hon mig lite tips på hur jag skulle uppnå det. och jag förstod snabbt att detta kommer bli tufft!
Sen prata jag med min gympalärare och fick vg på provet :) trots det får jag bara g i betyg :(
men om jag är mer aktiv på lektionerna får jag vg nästa termin^^
sen prata jag med min svensklärare och jag får också bara g där men jag har inte skrivit vg på alla skrivuppgifter så det förstår jag men hon hade tänkt ge vg nästa termin istället om jag jobbar lite mer :D

nu ska jag till stallet sen ska jag plugga franska (repetera) och ännu mer franska hahah:D

Läs bilden så fatta ni! :)

 
Som ni kanske märkt så gillar jag såna här bilder med text till vad man ska skriva om! :)

Som jag ockås hade som julklapps tips och önskar mig i julklapp!

Tycker den är jätte snygg för jag orkar aldrig fixa fina frisyrer! :)


TEORI

Nu har jag kommit hem från Teorin! Var mycket som jag kunde sen innan, som ridvägar etc.
MEn måste plugga tecken, färger, hästens delar och framförallt Uppsittning alltså korrekt då.
Jag har nyss gjort klart en låång text om att jag även är fotograf ;) Kommer inte hinna göra klart idag då jag också vill ha med massor av bilder ;)

Hade tänkt att göra en försenad "veckans snyggaste outfit" idag men orkar inte :( Micki suger rent ut sagt på att blogga men till lovet ska jag tvinga henne att blogga varje dag :D

Tror jag skriver lite mer imorgon :)


Lite muuuuusic :D


Copyright (Y)

Julklapps tips

 


Stallboken, jag har en och tycker den är jätte bra! :)

Vi är med och tävlar

 

www.jessiejump.blogg.se

 

Teori.

Nu är jag hemma från skolan, hade nyss soprov vilket var löjligt lätt :D

Ska käka lite sen sticka till stallet och göra klart allt. Glömde att vi hade teori idag så det blir ingen ridning. Jag gillar inte teori alls, fattar inte vad som är det löna :P Vill gärna hinna med hästarna innan jag sticker till ridskolan så jag inte behöver ha något kvar att göra efter. För ikväll hade jag tänkt blogga lite också eftersom jag inte har ett enda prov mer denna terminen men bara en superlätt franskläxa.

Har ingen aning om vad jag ska blogga om ikväll?
Ni får jättegärna komma med tips för är supersugen på att blogga?
Kanske någon gammal film eller något sånt?



Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Läxor läxor prov skolavslutning

Hejsan svejsan, jag vet att jag SUGER på uppdatering just nu!  Men läsarsiffran håller i sig, så jag tror inte det är några problem!? :)
Men det kan inte hjälpas mig dumma mattebok går före!

Igår hade vi Lucia i skolan både på morgonen och på kvällen. Så idag fick vi sluta 13 istället för 15 :D
Så igår när jag kom hem hade jag matteläxa som skulle göras sen var det bara att nanna kudden!

Ska fortsätta med läxorna snart. Har NO prov i morgon och sen har jag SO prov på fredag.

Sen på lovet kommer väl uppdateringen bli bra igen. Nu är det en vecka tills vi säger hejdå till skolan :)
Men just nu ser min planering ut som rubriken, alltså ingen ridning om det inte slutar blåsa.
Jag vill hemskt gärna rida min prins och min prinsessa. Men det är inget roligt att rida när det blåser eller är kallt:(
Nä, nu ska göra läxor, så att jag kan blogga i kväll! :)

 Bellis fina fina! :)







Dagens julklapptips.


Nu kör jag dagens julklapptips eftersom det är min tur idag så det fick bli två todayy! ;)


Denna vinterjackan från Hööks! Snygg och billig. 379kr endast!

Dagens outfit!

Passade på att fota dagens outfit när jag ändå var igång :D


Sadel: Cliff Barsnby AVG
Sadelgjord: Protector
Stigläder: Hööks
Stigbyglar: ??
Dressyrschabrak: Landäng, Catago
Gelpadd: ??
Ländtäcke: Termomaster Hööks


Lindor: Equiment Hööks

Rubrik.

HEJ!
Idag red jag Samantha på stubben, det gick sådär. Inte själva ridpasset utan underlaget kanske inte var det bästa. Det var lite hårt men gick att rida på. Jag skrittade och travade bara där. Sen så galopperade jag i den pyttelilla snön som fanns kvar och det älskade Samantha. Sheraton fick en välförtjänt vilodag idag. Lääängtar verkligen till träningen imorgon :D

Idag var min pappa så snäll och filmade mig. Dock bara en väldigt kort snutt men bättre än ingenting ;)



Haha gullet :)




Älskar att rida i snön! :D

Går dagens julklapps tips

 

 Om man har en blå hjälm eller kavaj, jag själv har önskat mig en sån här eftersom jag har en blå kavaj och ska spara till en Charls Owen Fiona som jag ska ha i blå, 39 :-

 Om man har svart hjälm eller kavaj, 49:-
Båda finns på
Hööks 

Läxor, ingen engelskaskiva = ingen bloggning :(

Hejsan :D

Bloggen går bara uppåt och uppåt och vi får många fina kommentarer! :) Vi gilla!

Jag skulle ju haft dagens julklapps tips igår, men jag hade så mycket läxor! Mycket prov jag skulle ta igen sen förra veckan och lite andra prov. Vi gör ju våra gloser på en skiva, som tillhör materialet vi andvänder i engelska. Den skivan hade ( tror vi, efter som den inte finns någon annan stanns ) ramlat ur min väska när vi varit hos mormor på söndagen förra veckan ( v 48 ) , så den ser jag väl aldrig igen, RIP min engelska skiva ( LOL ) Så min lärare ska fixa en ny.

Ni får min dagens julklapps tips från igår idag, hoppas ni står ut med detta! Jag har heller inte laggt upp en veckans snyggaste outfit, så ni får hålla er tills på söndag :)

Ska gå ut och byta hage på hästarna, jag är sugen på att rida men det är inte kul när det är kallt! :(

HISS!


Hissen idag går till TOBBE LARSSONS EKOLOGISKA PÄLSGLANS
Alltså detta pälsglans är enormt bra!
Provade det på Sheraton igår till julshowen och manen blir glansig, otroligt lätt att reda ut, inte blöt.
Och det bästa av allt: Manen blir inte hal när man flätar :D
Något jag har haft stora problem med tidigare pälsglans.
Du kan hitta detta på Hööks för 179kr tror jag och det är verkligen värt det!
Detta rekommenderar jag alla att testa.

SKITBRA


Detta är för bra för att vara sant! 75 unika bara idag + 110 sidvisningar!
DETTA gör en helt klart peppad till att blogga :D
Fortsätt såhär ;)
Förresten besöksrekord för vår del

Film!


Nu är filmen äntligen klar, titta och njut!

Översvämning O.o

Nu har det ju töat här så då passade jag på att gå ner till sommarhagarna och kolla på allt vatten + fotade.
Alltså det är heeeeeeeelt sjuuuukt! Men hagarna är som stora sjöar. Det måste vara minst en halvmeter djupt. Jag skulle lätt kunna åka skridsko där när det blir riktigt kallt ;) Jag kan knappt föreställa mig hur det skulle kunna torka upp där till våren/sommaren.

Vi ska förresten bygga ny hage nästa helg på min ridbana så ska vi ta några vita stolpar från dessa hagar. Hagen kommer att vara på min ridbana och bara vara vinterhage, alltså kommer vi ta bort den till sommaren. De är ganska mkt gräs där nu så då kan dem gott få äta. Något jag oroar mig för är att det är så nära vägen.. Men jag kanske inte ska oroa mig?


Jaa, ni ser. Anledningen till att det är så mkt vatten just här är att det marken ligger väldigt lågt.



Julshowen :)

Nu är jag hemma efter att ha stått och frysiiiit i ett jättekallt ridhus ;)
Vårat nummer gick ganska bra. Sheraton tyckte allt var lääskigt.

Fast det tyckte han redan när jag red fram så jag var ganska förberred på att han skulle kolla lite.
Högergaloppen tappade jag bort mig för Sheraton höll på att titta på allt. Men tog igen det på vänstergaloppen
och det var bara det som gick lite tokigt. Men annars gick det skitbra! Musiken var på topp och vi hade ett jämt flyt genom hela programmet, så jag är nöjd :D

Sen hade alla andra skitbra nummer de också, snäppet bättre än förra året. Just nu laddar min videofy.me video på vårat uppträde, men den är snart klar. Tycker videofy.me är snäppet bättre då man tjänar bra med pengar på det. Har dock bara tjänat 10kr men om man kommer upp i 500 på en månad tror jag, får man de pengarna. Så det är ju skitbra :D


Klicka på bilden för att se den som större.

Julshowdags ;)

Bara nu har vi 29 unika besökare, gillas! :D

Nu har jag packat klart allt vi ska till julshowen och jag tänkte sticka ner till stallet nu.
Jag ska fixa lite där innan.  + att jag mååste rida fram innan vi kör programmet
så ska vara på ridskolan lite innan de börjar :)

Provade nyss min utklädnad och den var skitbra :D
tagga tagga!

Nu måste jag sticka har liiite bråttom ;)


Haha förra årets julshow.. Gick inte så jättebra precis :P Men roligt hade vi! :D

Tjenixen ;)

Hej bloggläsare :D
Nu har jag nyss ridit Samantha och det gick jättebra ;)
Jag red på min ridbana ute på stubben och underlaget var bra.
Vi har ju knappt någon snö kvar här, vilket är både bra å dåligt.
Man slipper snöstyltorna vilket är underbart.
Men samtidigt så är det jätteroligt att rida i snön :)

Jag hade bara kul med Samantha idag. Jag red bara runt runt runt i galopp o trav. 
Vi passade på att rejsa lite också, naw.
Hon är verkligen supersnäll att rida ute när det e kallt. 
Imorgon hade jag tänkt att Stina och jag skulle rida lite.
Om inte så tar jag Samantha.


Oktober

Jessica Andersson intervju

Intervju med Jessica Andersson

www.jessiejump.blogg.se

Av www.dressyrtontar.blogg.se

 

 

Födelsedatum: 1994 17 mars

Bor:  På gård, Svedala.

Skola: Sveriges ridgymnasium, Svedala på Bökebergs anläggning.

Jobb: Servitris & motionerar tävlingshästar.

Familj: Mamma, Pappa & Bror.

Djur och hästar:  3 hästar, 3 hundar, 4 katter, 2 marsvin & flertalet fåglar.

 1.Var började du rida?

På ridskola började jag vid 4 års ålder, men jag fick sitta på mammas hästar redan innan det. Fick ha hästar hemma när jag var 7-8 år gammal & vid 13 års ålder började jag tävla.

 2.Gör du något annat än rider och går i skolan?

Jag spelade Volleyboll förr men hann inte med. Annars umgås jag med kompisar & bloggar.

 3.Beskriv dig själv med 3 ord.

 Glad, framåt & intresserad.

 4.Om du träffar en kändis eller en toppryttare vad gör du? 

Inget speciellt faktiskt, visst jag reagerar att jag känner igen personen men inte mer. Mina tränare är toppryttare & jag har ”kändisar” om man ska kalla dem det i min vardag? Haha, det låter kanske konstigt men jag hade inte reagerat speciellt.

 5.Musik/artist du helst lyssnar på där hemma?

ALLA. Allt från perikles & per gessle till hård rock.

 6.Det första du gör när du kommer till stallet?

Går in i boxen till hästen & hälsar…

 7.Om du fick rida vilken topphäst i världen, vem skulle du rida?

Finns så många att välja mellan men Shutterfly hade jag inte tackat nej till.

 8.Om du provrider en häst går du då på hur det känns så fort du sätter dig i sadlen eller vad hästen har gjort i sitt liv?

Både och. ALLT spelar roll. Hur den är nu, hur den har varit & hur den kan bli.

 9.Du ska köpa en häst som tagit EM guld flera gånger om, men den är en avkastarkung på hemmaplan och inte på tävling. Vad gör du, köper hästen eller avstår?

Det är mycket annat som även spelar in men jag hade väl tagit hem den på prov. Det kan ju vara spännande att veta varför den bara kastar av på hemmaplan!

 
10.På tävling så är du glad även om du inte tagit någon placering eller?

Självklart! Går vi nolla eller får ett nedslag så blir jag ändå så himla lycklig. Så länge känslan varit bra så kan det kvitta om det räcker till en placering. Placeringar kan man jaga i framtiden, nu gäller det bara att hitta en bra känsla & grund.

 

11.Vilken musik skulle du helst välja om du skulle rida kür i Globen?

Who let the dogs out! HAHAH, nej… men kanske “Dancing Queen - Abba” eller i alla fall nåt med abba!

 12.Har du något stopp där du inte skulle hoppa högre eller bara du rider på?

Jag hoppar inte högre än vad jag känner & vet att hästen klarar.  Ibland tror jag inte att min häst klarar det, då är det bra att ha en bra tränare som kan få en på bättre tankar & säga till om man verkligen klarar det eller inte.

 13.En tjej rider på dig när hon galopperar på framridningen, blir du arg eller bara fortsätter att rida fram?

Oh, det värsta jag vet. Folk som rider med blicken i mankammen.. Rider någon på mig eller bryter mot ridhusreglerna så säger jag högt & tydligt till den person. Visa säger ”oj ursäkta” & visa blir bara sura & rider iväg.

 

14.Har du någon som du helst inte vill möta på en tävling, du behöver inte svara med namn?

Nej, jag bryr mig inte. Visst har det varit några man inte tycker super mycket om & då är jag rädd för att fokusera på den personen & inte på själva uppgiften jag har på tävlingsdagen. Men jag har nästan lärt mig att bara fokusera på min & hästens uppgift.

15.Om någon som vill börja på din skola, hur skulle du då berätta om skolan för denna person?

Det är en jätte trevlig skola som jag varmt rekommenderar. Vi har bra samspel i klasserna & visst finns det ständigt så intriger men det kommer det alltid finnas överallt. 

 16.Det bästa med att gå på ridgymnasium?

Att ha ridning på schemat, läsa ämnen som faktiskt intresserar mig & att vi är ute så mycket. Frisk luft & mycket tid i stallet.

 17.Tar du skolan före hästarna?

Nej.. Lärare & föräldrar skäller & skäller men icke… Hästarna går före precis allt.

 18.Tar du skola och hästar före kompisar?

Hästar, Kompisar & skola därefter.

 19.Vad gör du helst en fredag kväll och du är ensam hemma?

A.   Har en stor fest

B.   Tar det lugnt med en bra film och godis

C.   Bloggar som ###

-Fast jag är inte jätte glad i godis & varje fredag är jag sugen på nåt nytt.. haha! Men en bra fredag är väl att spendera tiden i stallet & därefter hitta på något med kompisar.

 

Snabba frågor om Jessie 

Vad äter du helst när du kommer hem från skola?

 A.   Mjölk med flingor

B.   Mackor med varm chocklad

C.   Kvällsmat, jag kommer ju ändå så sent från skolan

D.   Ingenting

 

21.Du bråkar med en kompis, vad gör du?

A.   Försöker lösa det på bästa sett

B.   Skiter i det

C.   Låter någon annan lösa det

D.   Pratar aldrig med den personen igen

 22.Du får möjlighet att träna och bo hos en toppryttare i 1 ½ år, vem väljer du?

A.   Rolf Göran Bengtsson

B.   Maria Gretzer

C.   Peder och Lisen ( Bratt ) Fredricsson

D.   Helena Lundbäck

E.   Malin Baryard Johnsson

 

 

Tack så JÄTTE mycket Jessica, det var trevlig! :D


Ska snart titta på Sex in the City

Hejsan

Är så sugen på Chocklad pudding! :) Som ###! Funderar på att skala äpplen och äta som godis?!

Kom igen, är det något ni önskar på bloggen? Frågestund? eller något sånt!? :)

Dagens vill ha


Imorgon vid 15.00 blir det Julshow på Syds

Idag blev det ingen ridning, det blåste mycket så jag kännde att det inte kändes lönt. Vill spara all energi så jag kan komma till skolan på måndag, då ska 6orna ha Lucia.

 

Dagens julklapptips.


Dagens julklapptips går till Horze's reflexset
Det är viktigt att synas i detta vintermörker.
Och det gör man definitivt med Horzes stora reflexset.
Inte så farligt dyrt, 289kr.
Så önska dig detta i julklapp så det inte händer dig och din häst någon trafikolycka.
Reflexridtäcke

Kingsland is my life!



Lite bilder på softshellen jag köpte, den är jättesnygg och jag älskar den :D
En fet hiss måste jag säga ;)
Denna kommer främst att användas på Lottie-träningar.
Men också på vår/höst då den är bäst för det.
Om ni undrar vad den kostar, kostade den 1300kr
men 25% rabatt på det blev 975kr :)

Dagen.

Tänkte skriva lite om vad jag har hittat på idag ;)

Började dagen med att gå upp halv åtta, åkte till ridhuset med Sheraton och tränade på julshowen :)
Den är imorgon förresten. Han var jättebra, fantastisk faktiskt. Han gav efter idag vilket var skönt.

Jag kom hem en runda, tog tåget till Landäng vid halv ett. Gick där lite och hittade bla en Kingsland-jacka + gummiband (kommer inlägg om det). Det var 25% på allt Kingsland vilket gillades :D

Jag kommer inte ha tid till att "bomba" ikväll då jag har so-prov på tisdag som jag vill ha vg på och jag har precis börjat läsa lite, men det är ganska lätt. Så hela kvällen kommer antagligen gå åt till det. Ska se på Sex and the city 21.30. En film som jag rekkomenderar starkt. Den går på TV4 ikväll.



"Asså Shiit"


Detta är humor på riktigt enligt mig!
ÄÄÄÄÄlskar Ullis med "Assååå Shiiiit" HAHAHA dog.
Värd att se ;)

SVT play

LOVE

Tittar på Ung och bortskämd på Play! :)

Ska gå ut till Mina små ögon stenar nu! :) <3

Jessiejump intervju

Jag fixade en intervju med Jessica Andersson.
Den kommer dyka upp här så fort hon svarat på våra frågor! :)

Pepparkakebak!

Detta är inte ett hästrelaterat inlägg dock, men bloggen behöver lite annat emellanåt.
Jag ska skriva lite om Landäng och vad jag gjort idag ikväll ;)

Jag älskar verkligen svensk jul, alla pepparkakor lussebullar och allt. Och givetvis den bästa julstämningen :D
Jag satte igång å bakade pepparkakor idag, dem blev mums! Tycker det är mkt godare med brända pepparkakor.



(Y)

-

Nu har jag lämnat önske listan till föräldrarna :)

 

+ personlig kalender, men jag hittade ingen bild till det

 

Av mina släktingar

 

Mycket Hööks :)

Sen har jag önskat mig Kingsland handskar och det köpte min faster till mig i julklapp idag på Kingsland rean på Landäng :D

Älskade Landäng!

Nu har jag lite brådis men hinner trots det med ett inlägg på bloggen, vi har fått jättemycket fina kommentarer på vår blogg och det värmer verkligen ska ni veta ;)

Jag var i ridhuset med Sheraton i dag och det gick skitbra han var fantastisk. Även om han busade xx antal ggr. JAJA, mer om det sen. Har även bakat pepparkakor nu som jag tänkt lägga upp bild på sen ;) Älskar julen! :D

Nu ska jag till Landäng, ska åka tåget dit. Har superbråttom nu! HEJDÅ! :D Lovar att bomba sen ;)


Gammal bild.

Inte trött längre?

Hejsan svejsan :D

Idag mår jag bättre är inte trött längre? Vilket är tur! :) Så jag tror att jag bara ätit lite för lite i veckan.

Så jag ska nog rida lite på Uffe idag?
Så kanske det går att åka till Syds och rida på måndag.

Imorgon är det Julshow på Syd, jag ska stå i cafeterian.

Nu ska jag gå och titta lite på TV.

Far håller på med att köra bort slask från vår gårdsplan? Vilket är tur efter som det ska börja frysa i kväll.

Är det något ni vill att vi ska skriva om? Skriv bara så gör vi det

Helt galet :)

 

 

 

 

 

Detta var dom 3 första delarna men orkar inte ladda upp alla, om ni vill se alla finns dom på http://ponilovers.blogg.se/ 

YES!

53 unika besökare igår, jippie! Och jag vet varför det var det. Jag kommenterat mkt på dressyrmupparnas blogg att vi har en tävling. Har gjort precis samma sak på Foki och Kissies bloggar ;) 53 är förresten vårt rekord:D
Nu får man bara hoppas att de flesta stannar kvar :P

kort om dagen.

Får väl ta och skriva en liten text om när jag var i stallet + att jag skadade mig! :(

Kan väl börja med "skadan" *host host* haha men jag skulle ta bort Samanthas styltor så hållde jag på med det utan att släppa hoven i 5-6min och då tog ju min rygg vid. Så nu har jag satans ont i ryggen :( AJ.

Idag provade jag med Helosan på Samantha och det gick fintfint. Alltså inuti hovarna. Och det funkade! Jippey, jag tog ut henne på fältet och "longera" i några minuter sen gick jag in och då hade hon bara så mkt snö i hovarna som vanligt som de brukar ha smuts :D Jag ska nog rida henne imorgon hemma.

Nu i helgen på Landäng fick jag reda på idag att de hade 25% på allt Kingsland. Och gud vad jag blev sugen på att åka dit. Vill allra helst ha en softshell-tröja. Då jackorna är enormt dyra. Får väl tjata på mina snälla föräldrar ;)

Nu ska jag kolla vidare på idol-finalen, inget vidare roligt. Hoppas bara på att Jay vinner, Minnah är inte värd det hon har ju redan åkt ut.


HAHA, våta Samantha. :(

Mina mål med Uffe och Caramell 2011

Uffe
1. Starta LC och LB med mellan 55-60 %

2. Bli placerad i LC eller LB

3. Starta LA med godkända %

4. Rida LA i regional

5. LA med mellan 50-60 %

6. Klara öppnor och slutor

7. Lätta galoppombyten.

Sen ett mål 2012 som jag ska sträva mot, New Forest SM och LA:P1 med godkända resultat

Caramell
1. Tävla lite mer hoppning i 60 cm lokal och kanske lite Pay and Jump

2. Tävla lite mer på LC och LB nivå, men inga högre krav

Med Caramell så ska jag inte utvecklas uppåt, jag ska tävla lite hoppning då och då för att hon tycker det är roligt. Caramell tycker inte att dressyr är det bästa som finns så då ska jag göra det hon tycker är roligt. Att hoppa över hinder som inte är högre än 60, då njuter hon riktigt mycket :)

 Så glad hon är och jag, typ 3 år sedan




Pizap äger! :D


Denna häftiga bild gjorde jag nyss på PiZap! ;)
Jättebra hemsida som man lätt förstår och bilderna kan bli riktigt bra :D
Värd att testa!

Skitbra film!


Detta är inte alls med hästar att göra men var tvungen!

Pojken i Randig Pyjamas.
Denna filmen är skitbra! Den handlar om andra världskriget.
Killen som har mörkt hår heter Bruno och har flyttat till Auwshitz
med sin familj för hans pappa är soldat åt Hitler. Bruno förstår inte vad som pågår
på andra sidan stängslet och blir bästa vän med Shmuel (han på bilden).
Han vill så gärna leka med honom, en dag kommer han över på andra sidan stängslet.
Då blir han gasad ihjäl tillsammans med Shmuel.

Denna filmen rekomenderar jag starkt! Den är verkligen jättebra.
Men läs boken också, den är ännu bättre. Men jag tycker själv att alltid böckerna är bättre än filmen.


10/12

 

http://www.personligalmanacka.se/ 
Gör din egen eller ge bort ett presentkort.
Jag vill jätte gärna ha en sån almenacka, ska nog önska mig en av mina föräldrar i julklapp ? :)
Om ni går in där ser ni att dom är inte dyra alls och dom har jätte mycket bra saker och man designar den helt själv, så den blir som du vill ha den! :)

Hatar att vara trött

Hejsan

Idag var jag på läkar besök för att testas för diabetes och blodbrist och sånt. Allt var negativt, tur. Så jag är väl bara helt enkelt trött, törstig och har gått ner i vikt? Tur att det inte är mitt i tävlings säsongen! :)

Hovslagaren var hos oss i dag, han tog av alla hästarnas skor så dom slipper styltor. Det är ju ändå inte tävlingar förrän i mars. Så han kommer sitte februari så jag hinner rida innan första årets tävling och första tävlingen på Skabersjö i mars :)
Detta är tävlingarna i början på året.


      Datum   Tävling/Klubb Status Disciplin H/P Info Prop Res. Info
v9   11-03-06   Skabersjöortens Ryttarförening Lok Dres P  
v10   11-03-13   Viarps Kör o Ridklubb Lok Dres P  
v13   11-04-02   Klippans Ridklubb Lok Dres P  
v18   11-05-07   Skurupbygdens Hästsportförening Lok Dres P LC-LA:1
v19   11-05-13   Lomma Ridklubb Lok Dres P  
v20   11-05-21   Glimma Ryttarförening Lok Dres P LC:2, LB:1, LA:1. För mer info se www.glimmarf.se.
v21   11-05-29   Ringsjöortens Lantliga RF Reg/Lok Dres P LC - FEI inl.
v24   11-06-18   Skabersjöortens Ryttarförening Lok Dres P  
v24   11-06-18--19   Sösdalaortens Lantliga RF Reg/Lok Dres P  
v37   11-09-17   Glimma Ryttarförening Lok Dres P LC:2, LB:1, LA:1. För mer info se www.glimmarf.se.

Vill vara med då i skabersjö, skurup, lomma, skabersjö. 
Sen är det ju massor med andra tävlingar senare men dessa är godkända av förbundet. Är det någon av er läsare som ska tävla på dessa tävlingar? :)

Jag ska nog inte vara med i stallet idag, orkar typ ingenting! :( Igår när jag hjälpte mor i stallet och skulle väga upp hö till Caramell och Uffe blev jag så trött så jag nästan ramla! :( Hatar att vara trött.

 
Hilda har laggt upp denna bild en gång men den är så rolig! Sheraton är inte som vanliga hästar.
Hästar ska ju vara vegitarianer men inte Sheraton, han är nog lite sugen på hamburgare! :)

Nu fick jag till en signatur! :D

JADÅ!

Marina Mattsson är et stort framtidshopp inom svensk dressyrsport.
http://www.kristianstadsbladet.se/sport/ungsport/article1320176/Mattsson-vill-till-Rio-med-Beckham.html

Marina Mattsson kommer gå till OS 2016 utan tvekan! :D

Stallet.

Nu blir'e snart stallet, är på blogghumör idag så tänkte lägga in några extra inlägg ikväll!
Har en massa idéer just nu. Hinner tyvärr inte göra det nu för jag vill ändå till stallet innan mörkret kommer.
Jag avskyr mörker seriöst. :(

Ska iaf ta med mig kameran till stallet idag och funderar lite på att kanske lägga upp en film om hur jag lindar mina hästar? Eller jag kanske är för oerfaren? JAJA, kanske filmar om jag har tid.

Ni får inte glöma tävlingen kära vänner! Vi har inte fått några nya på ett tag nu och om vi inte får in minst 25st innan detta året utegår tävlingen :(

Nu måste jag nog gå! Ses senare :D




Lite gamla ridbilder

Efter som jag inte uppdaterat denna dag och jag inte orkar blogga så mycket får ni lite gamla rid bilder.
Det finns ändå inget att blogga om, har bara slappat och sovit hela dagen.

 Jag på Bella, som är Lovisas ena ponny. Bilden är från i somras när Lovisa Texas och Libell ( Bella ) bodde hos oss en vecka, den bästa veckan EVER. För utom veckorna med Hilda och Klara 2009. Bella är jätte duktig på dressyr ( har gått LA ) jag rider dressyr på henne i bland för att visa Lovisa vad hon kan, eftersom Lovisa ska tävla fälttävlan nästa år.

 Från vänster, Hilda på Caramell sen Klara på Sheraton och jag på Lyster, bilden är från 2009

 Mysig höst bild med mig och Caramell, den hösten var underlaget i vår paddock som bäst! Anna på Lyster längst bort

 Hoppträning med Caramell hos Fiffi

 MÖRK bild men det är jag och Uffe när vi tränade för Lina





 

PS. Ska till läkaren idag, berättar mer om det senare!

Dagens julklappstips!

Nu har det kommit upp något nytt här på bloggen - nämnligen dagens julklappstips! Ända fram till Julafton alltså varje dag ;)


Dagens julklappstips går till Gallop Hästschampo! Varför?
Det är ett billigt och prisvärt schampo som kan vara bra att ha till tävlingssäsongen till våren.
Finns ett schampo till alla färger, såsom fux, skimmel, svart osv.
Man kan hitta det för 99;- på MyOne bland annat.


Dagen.

Usch nu skriver jag ett äkta bevis på "idag har jag inlägg" icke braoo! Men orkar inte blogga spec. mkt idag :(

Idag fick jag vg på mitt franskprov, yää! Samt att min fransklärare pratade enskilt med alla (vi e bara 7st) och så berättade lite hur jag låg till i betyg så sa hon att hon skulle ge mig vg i betyg! Gilla :D Då kanske de inte är omöjligt med ett mvg i nian trots allt. Men fick bara G+ på bilden -_- och då kommer han säkert bara ge g som betyg morr! (har förresten inte fått ett enda G i bilden i 7an. ) 

Jaja, red Sheraton när jag kommit hem i ridhuset, jag och maja träna inför julshowen, blev ganska arg¨på honom idag för han gav inte efter den jäkeln, han bara drog tyglarna i händerna på mig hela tiden. och hade vääärldens energi, varje gång vi vände snett igenom i galopp bara han drog upp huvudet och stack. bushäst. Vi ska träna en sista gång på lördag innan lektionerna, fårse om vi kan ha canasta med men isf kanske vi tar manta + tonton.

GLÖM INTE TÄVLINGEN, 11-12 st som deltar just nu, och den kommer avslutas när det är minst 20!! ungefär vid julafton då.


Världens bästa ponny! :D

Här snackar vi kvalité på bilder ;)

Ser ni vilka muskler han har på denna bilden, och hans fina sommarfärg!
Dit ska vi igen, till våren, LA nästa eller?


Dålig uppdatering idag :(

Sorry men är jätte trött, så det blir inte mer bloggning än detta. Hilda kommer väl att blogga?

// Mikaela

Julklapps tips

 

Dagens julklapps tps blir


Billjeter till Falterbo Horse show

Apgamla bilder på mig och min Caramell

Så liten jag är!

 Inna jag ens viste vad dressyr var:)

Nästa år ska jag nog starta lite LD- ( 60 cm ) vill hoppa med Caramell. Jag hoppar bara hoppa 60 utom hus och på tävling för att då är hon mer skärpt! :) På Uffe kommer det bara bli dressyr och lite hoppning hemma.

Detta vill jag ha till julen.

Nu slänger jag upp en önskelista om det som är rimligt att jag kanske får, sen vill man ju alltid ha mer.


Kingsland Chamonix, som jag ääälskar.

Kingsland Handskar, de skönaste som finns.

Lädergrimma.

Lädergjord dressyr, då jag har en i plast.

Pikeur Chalina, finaste som finns.

Pikeur Cindy, ursnygga och skönaste ever!

Detta är nog allra högst upp på listan! :D

Min dag, den handlade om tankar men dom vill ni inte höra...eller?

Ja, som rubriken antyder har jag tänkt mycket idag, mycket på saker som gör mig rädd oh typ varför det är så JÄTTE stora grupperingar i vår klass. Jag tillhör ingen " grupp " för att alla i vår klass som red/rider bytte till kunskapsskolan.
Grupperna i min klas är både smink och kill intresserade och jag är inget av det. Det som skiljer grupperna åt är att den ena gruppen är populär och den andra är inte lika populär, den ena är det killar med i och i den andra inte.  Jag själv tillhör inte någon av dom, sen är dom 2 grupperna uppdelade i olika små grupper med 2-5 st pers i.
I vår klass är det mycket skit snack och allt går igenom alla ( förutom mig, ingen berättar något för mig ). Ena dagen kan man lita på någon andra dagen vet alla det man sa till den personen och så nån stans på vägen har det omvandlats till skitsnack och då ställs man inför " rätta " och man måste ( jag ) låsa in sig på toa den första lektion och gråta åt sin egen spegelbild tills läraren måste komma och tvinga ut en.
Det brukar alltid vara jag som gör det för att alla är på mig efter som jag inte tillhör någon grupp.

Jag ville bara skirva av mig detta, eftersom jag på min gamla blogg fick en fråga varför jag hatade skolan så mycket. Hoppas den som frågade fick svar om den läser det, det var anonymt.
Därför hatar jag skolan för att jag är rädd för skolan. Jag vill liksom inte sitta på toa och bölla och inte heller i klassrummet, så då sitter jag på toa istället.

Har annars precis kommit in från stallet.


Onödigt, eller vad?

DIN HÄST
Namn: Sheraton Tzar
Född: 1992
kön: Valack
Ras: svensk ridponny, korsning mellan arab + newforest
Färg: mörkbrun
Tävlat med dig: LC, LB dressyr, LD hoppning.
I framtiden: Debutera LA 2011/2012
Hur många rosetter: 20-30
Hur  många 1a rosetter: 2-3 st 
Hur många segertäcken: 0
Hur länge har du ridit: sen jag var liiiten
Hur många hästar har du ägt och även dom du äger nu: Jag äger Sheraton
Har du tävlat någon annans häst: jadå
Har du fått betalt för att rida: tror inte det.
Högsta procent du ridit på i dressyr och vilken klass det var: 60,35% :$
Högsta hoppade hindret: 110.

DIN HÄST
Namn: Samantha Fux
Född: 1992
kön: sto
Ras: Svenskt halvblod
Färg: Fux
Tävlat med dig: ingenting :(
I framtiden: LD/LC hoppning, LB dressyr


VAD HAR DU FÖR...

Hjälm: London, ekohallhjälm + en plasthjälm från jofa
Stövlar/skor: Franska.
Träns: 6 st! sen en maaaaaaaassa tyglar -_-
Transport: Värmlandsvagnen
Stalljacka: Landäng. snart KINGSLAND! :D
Ridbyxor: massor, men använder 2-3 oftast.
Tävlingsschabrak: två st.

THiS OR THAT

Skäck eller Brun
Stövlar med snörning eller utan
Ponny eller Häst
Hoppning eller Dressyr
Ridbana eller
Ridhus
Trav eller Galopp

Brunt läder eller Svart läder
Pessoabett eller kandar
Spån
eller torv
Kyra K eller Kingsland


OM DIG
Vilken klubb tävlar du för? Just nu Bokskogens RK, men ska byta till Skabersjö nästa år.
Vad heter din tränare? Lottie Mattsson, Nilla Röös.-
Tycker du han/hon är bra? Lottie är bäst helt klart! Nilla är bra!
Har du någon förebild inom ridsporten? Rolfgöran, patrik kittel främst.
Styrkor inom ridningen? - vågar allt, är envis som en åsna
Svagheter? spänner mig, får håll.
Tycker du själv att du rider bra? Själv tycker jag att jag rider bra, men har en förmögenhet att förbättra om jag ska rida bäst ;) lät bra ju! ;)
Hur klipper du din häst? Hela hästen oftast, snyggast så. Men ibland bara lite på vintern

Tävlat klubbtävling [x]
Vart med i tidningen för att du vunnit en tävling [ ] -
Har ramlat av på en tävling [x]
Har hästintresserade föräldrar [x] -
Har åkt mer än 3 timmar till en tävling [ ]
Har besökt Strömsholm [ ]
Har besökt Flyinge [x]
har besökt Tullstorp [x]
Har tolkat efter en häst [ ]
Har badat med en häst [ ]
Har hoppat fälttävlans hinder [x]
Har ridit islandshäst [x]
Har kört en riktig travhäst [x]   
Svarat ärligt på alla frågorna i de här testet [x]

Hiss och diss

 

Dagens DISS går till
 
Grymt FULA! Hel konstig modell!? Är det någon som har sånna, hade velat veta mer om dom och deras funktion!

Dagens HISS går till

Tretorn stövlar för deras ytterst sköna fot och pass form, dom är som gympa skor och är jätte lätta! Inte snyggt till dressyr men hade jag hoppat hade jag dödat för dom!


Svarar till Hildas inlägg

Hilda skrev i sitt senaste inlägg att on inte höll med mig Sofia
Svaret till Hilda är: Du är ju faktiskt själv en " märkes tönt " som dissar Hööks, men ändå köper deras saker?
Som jah skrev innan är det inget fel med märkes saker men det ändå bara ett märke som någon börjat inbilla folk är det coolaste på jorden. Men det tycker inte jag. Jag hade ju gärna själv velat ha en Kingsland men finns det billigare allternativ tar jag ju så klart det och går inte och " drömmer " om en Kingslands jacka som Hilda mode tönt? :)

Stallet nu!

Har bytt om nu och ska straaax sticka till stallet! :D wihow.
Idag ska jag bara mocka, mm. Inget ridande eller så alls.
Efter stallet blir det gymmet, sen plugg och sen tv.
Kommer alltså ha svårt för att blogga idag, men ett inlägg borde jag hinna med trots allt. ;)
Kan inte hålla med Mikaela om denna "fjortissofia", jag tycker hon är bäst helt enkelt! :D

Samantha och jag i hoppning, gud va snäll hon var på denna bild. Jag saknar det.

Bloggar jag läser, läser och läser

Jag kan inte sätta mig vid datorn utan att titta på dessa bloggar

www.jessiejump.blogg.se
Jordens bästa blogg! Läser den ja alltid! :D Jessica skriver om typ alla grenar!

www.teamsl.blogg.se
Även om jag tycker dom är snobbiga.

www.youngdressage.blogg.se
Gilla bloggen, men det har varit dålig uppdtering på sistone

www.cajsamanda.blogg.se
En skit bra blogg, även om det är hoppning :)

www.dressyrmupparna.se
Bra blogg om bra saker, men dåligt uppdatering men om har ju skola och hästar.

1. Jessiejump
2. Dressyrmupparna
3. Cajsamanda
4. Youngdressage, lite fjortis varning
5. TeamSL, fjortis varning
Läser ni inte redan dessa bloggar, gör då det! :D

ooonödigt inlägg.

Nu kommer ett inlägg som inte ens borde få vara här på bloggen - enligt mig.

Nu ska jag plugga, har franska prov på torsdag och jag vill ha Mvg så då kanske man ska börja med plugget nu.
Tror jag har engelska också... Idag blir det inte mer bloggande för min del. ;) En helt okej uppdatering idag tycker jag. :D Och Micki har uppdaterat PERFA idag verkligen! Applååååder (yy) Besökarantalet ligger väl stadigt runt 30 unika varje dag, vilket är riktigt roligt, fortsätt så. :)

Nu måste jag sticka! Ska försöka få micki att bomba lika mkt imorgon också :D !


Micki och Sheraton och jag på bilden, Skabersjö slottspark 19/6 täääävling ;)

Hoppning.

Vad ni nog inte visste om mig är att jag inte hatar hoppning, eller det gör nog inga dressyrryttare precis. Men jag tycker själv att hoppning verkligen är megakul! :D Det är så skönt att bara kunna få släppa loss lite ibland. Samantha tycker det är megakul att hoppa, Sheraton med på sin egen höjd. Hade tänkt att starta i någon pay n jump till våren 60/70cm kanske? Inte högre för då väägrar han ;) Jag har inte hoppat med honom på ca 2-3 månader, helt sjuukt :O Ska verkligen få igång powern i Sheraton nu i vinter och så ska vi ut och rejsa i snön! :D



Han har en tendens till att bli gaaanska låååång i hoppningen ^^



Hoppning - Något både jag o Sheraton gillar! :D


Trött

Så nu måste jag vila, är jätte trött tro jag håller på att bli förkyld! :( Men då kan jag ju blogga lite mer när jag inte sover.
Blir nog ingen skola imorgon!

Hoppas ni gillade min Hiss och diss. Det kommer väl fler någon gång när jag hittat fler saker jag gillar och inte gillar!

God natt! :)

 
Gjorde en ny signatur, den blev jätte stor men den går inte att få mindra

Hiss och Diss

 
Gjorde en fin bild till Hiss och diss

DISS

 Billigt träns från Hööks, köpte ett innan jag hittade ett nytt för att Caramell gick sönder. Det är typ inte äkta läder? Eller det är läder men det liknar mer plast. Helt styft även om jag smörjde det jätte mycket. Storkeken var inte heller bra!

HISS

Ridbyxor helskodda Excellent CRW, hissar verkligen dessa! Så himla sköna och jätte bra pass form dom är verkligen värda sin 700 kr! Finns i vitt, svart, brun och latte ( bilden )
God så sköna dom är! :D Har i svart och hade i latte innan men dom blev uppslitna. För att jag andvände dom hela tiden, alltid!
Hoppas få ett par i vitt i julklapp, även om jag bara önskar mig oskodda!

Torr schampo från Hööks, bara älskar det! Om hstarna legat ner i boxen under natten kanske före tävling så behöver du inte duscha hästen igen utan bara sperja på lite sånt. Låt det verka i typ 1-2 min och sen borstar du av det! :D

Kass träning.

Tränade ju med Sheraton i ridhuset idag på lektion. Vi var 6st så det blev lite trångt men det funkade. Till en början var han helt okej inga större fel fast han var inte direkt fin heller. Vi tränade på ett program (?) som vi ska ha till ngt märke. Det var löjligt lätt. HAHA. Vi skulle göra galopp sen, en båge så det blev lite förvänd galopp. Där gick det åt skogen rent ut sagt. Alltså det var inget fel på energin utan han bjöd verkligen framåt men han körde upp huvudet gång på gång på gång, och ville inte alls Samarbeta. bajshäst. :(

Sammanfattar dagens ridpass som: Bra energi, blev lite springig tidvis, dåligt samarbete. Helt okej.

Ingen film idag eller ngt, förlåååt :( !

Min första Lottie-träning, Träning för henne nästa vecka förresten med tonton! :D

Tackar Dressyrmupparna

Hittade var man kan köpa dom färgade ridbyxorna! YES!

Jag borde ha sätt att det står Tattini på bilden, men så blind var jag! :)

Är det någon mer än jag som tycker dessa är snygga eller har du ett par, skriv då gärna vad du tycker om dom!

Vill ha+ännu mera julklapps lista

Hejsan, igen

Här kommer dagens vill ha och en julklapps lista ( igen ) nu denna gång med allt jag önskar mig!

Dagens vill ha ( inte häst relaterat )
 

Nu min julklapps lista! Det har blivit många såna jag vet, men jag kommer hela tiden på fler saker!

Gold Medal schabrak från Hööks

 

Eskadorn Scharak ( till min röda outfit )


 Dom röda, från Hööks



Från Hööks

Från Hööks


Vill ha dessa, helst röda. Då blir det dom till den röda outfiten. Någon som vet var dom finns?

Dom skönste ridhandskar jag någonsin haft påa mig!



Allt detta står nu på min önskelisat, det kommer säkert mer!






Sjuk, igen

Hejsan

Det blir nog ingen läkare idag, jag har ont i magen. Vill kräkas ibland.

Har inget att göra, ska nog lägga upp lite dagens vill ha saker.
Är det någon som vet varman kan få tag på ett snyggt grönt dressyr schabrak, det är det ända jag behöver till min mörkgröna outfit? Har bara en blå. Hoppas skaffa en röd också.
Jag har bara ett dressyr schabrak eller två. Men det ena är förlitet till Uffe.
Ska spara spara!
Jag hatar att spara! Jag suger på det. Men till sommaren ska jag väl ta mig ut där hemma och gallra betor med Jojjo! Det blir väl på kvällarna och på eftermiddagar blir det då ridning.

Film från Bus i Hagen.



Filmen! Nu ska jag kolla Ung & Bortskämd! :D

HISS!


Nu måste jag hissa Mountain Horse ett supermärke som håller!
Bra priser, superkvalité, finns inget som är negativt.
Har ett par tjocka vinterstövlar därifrån som jag betala 1000kr för, de har ALDRIG läkt in och jag har aldrig frusit i dem. och då menar jag aldrig. Det finns nog ett negativt med mina stövlar: Det är att de är fula som stryk, men det är det värt, jag har ju inte tänkt att tävla med de precis. Jag rider med dessa under hela vintern förutom på Lottieträningarna då de är lite "tävlingstyle" där.

Mina stövlar på bilden förresten! Skitbra!

Bus i hagen.

Idag red jag inte, hade inte lust med snöstyltorna och allt. Sen hade jag tänkt prova med lite helosan under hovarna men det blev aldrig av istället så pysslade jag i stallet i en och en halvtimme ungefär och gjorde riktigt fint! :D Idag ska jag nog inte "bomba" med inlägg, har lite plugg o göra.

 Bla franskan som jag satsar allt i, så mvg vill jag ha. Så måste jobba med lite gammalt, alltså repetera grejer som jag har glömt samt jobba med texter osv. Jaja, det är bara kul :). Sen har vi idrottsprov imorgon + fransk prov på torsdag samt soprov på tisdag nästa vecka. mycket att plugga, men ni skulle sett de senaste veckorna nu -_-

Lekte lite med hästarna i hagen idag, kul kul. Fick igång Samantha lite också :D Kaaanske bjuder på en film om den hinner ladda klart!





Suuuuuuuuperkvalité, jaadå! ;)


Snaggaste oitfit och min önkselista 2010

 

 


Några fler till tävlingen, jätte bra!

Hejsan alla människor där ute i mörkret.

Har inte ridit idag, :(
Har istället tränat gloser och annat. Vi har prov imorgon på Sydamerika och på onsdag har vi gloser med 108 ord tror jag. Sen nästa vecka har vi ett stor NO prov! Mycket prov!

Inte mycket om dagen, den var inte så intressant.
Imorgon ska mor betälla en läkar tid för mitt kli! Det går inte bort! Flör er som läst min blogg innan vet ni!

Ska göra en Dagens Snyggaste outfit och en julklapps lista. Den jag gjorde hos Boel härom dagen blev inte med allt jag önskade mig!

Hoppas ni gillar bloggen! :)

Det har kommit 3 eller 4 st fler till tävlingen, jätte bra!
Nu måste det bara komma upp i 25 st, annars kommer den hålla på mästa år också!


dagens vill ha


Dagens måste är Pikeur Chalina
Så enoooormt fin är den, jag vill gääärna ha den, mer än allt!
Märket är perfekt, det lila inuti tillsammans med det svarta utanpå kan inte bli bättre.

Vad tycker ni om dagens vill ha? Blir det långtråkigt efter ett tag eller?
Tyck gärna till!

Veckans snyggaste outfit!


Detta är Veckans Snyggaste Outfit!

Schabrak: Eskadron
Fleecetäcke + lindor: Eskadron
Stövlar: Mountain Horse Supreme High Rider
Jacka: Kingsland Chamonix
Hjälm: Charles Owen Fiona

Denna outfiten skulle jag aldrig ha något emot!

Jag säger nej

Jag säger nej till att Hööks är dåligt!
Jag älskar deras saker.
Många dissar deras märken som dom säljer tex GoldMedel, jag tycker dom gör jätte fina saker!
Så nu var det sagt!
Vad tycker ni om GoldMedel och Hööks?

Mina idoler

Detta är mina idoler inom ridsport!

 Edward Gal

 Patrik Kittel

Detta är mina stora idoler!
 

HATAR RUBRIKER!

Hejsan!

Nästan alla bilder blev suddiga men en blev bra:
 Gäsp, jag är sjukt trött!
 Dessa ridstövlar från Mountin Horse ska jag köpa, om dom passar!

 
Som ni kanske förstår så gillar jag färg, men endast på ridutrusting och ridkläder inte på mina kläder jag har i skolan. Då har jag helst vitt, svart eller grått.
Dess utom känns det bra med mycket färg nu på vinterna!

Saker jag vill ha!
 Färgklada lindor

 Kanske i annan färg, men denna är fin fin!

Nästa vecka blir det en större outfit med lite mörkare färger.
Några speciella märken ni vill se? Skriv då bara!

Glöm inte tävlingen!

Nytt träns + ridbyxor

Tjena! Förlåt för den dåliga uppdateringen, orkade inte blogga imorse eller ställa in några tidsinställda inlägg.
Men nu hade jag tänkt bomba.

Jag, mamma, stina var inne en vända på Hööks idag och jag köpte lite smått o gott.
Bla ett nytt träns som jag har funderat på väääldigt läänge, de var 10% rabatt på hela sortimentet.
Så jag fick det för 359kr skitbra! Jaja, jag ääälskar det iaf! Det kommer användas på både Sheraton o Samantha, fast Samantha passade allra bäst i det. Ska inte rida med det hemma, det får bli tävlingstränset till våren sen kanske jag köper nytt på Falsterbo för en tusenlapp kanske.

Köpte samt ett par ridbyxor också, brunrutiga för 250 kr helskodda. Riktigt billigt och de satt skitbra. Färgen sög men skitsamma! :D


Liiiite Burberry? :)

Samantha.

Idag skrittade jag ut en runda på Samantha, gick skit rent ut sagt. Inte själva ritten men de förbaskade snöstyltorna. Kramsnö, plusgrader kan inte bli bättre för styltorna att krypa sig fram. Plus att jag löövar mitt träns så snyggt är det. Passar perfa till Samantha.







Hejsan svejsan

Jag tycker för det första att vi har typ 30-50 blogg läsare om dagen och bara 7 st deltar i tävlingen?
Varför är det inte fler som deltar, en extra grimma har väl alla nytta av?
Så kom igen, delta!

Men igår kväll fastnade vi i ett dike när vi körde hem från Boel!? Bilen välte nästan!

Tävlingen på Syds idag var mindre dramatisk än igår. Jag tror ingen ramlade av, kanske en?

Jag har precis kommit in från stallet och snart ska vi till mormor och morfar för att äta kvällsmat.
Jag red Uffe idag, bara skritt.

 Fina prinsen

Det kommer fler bilder senare, men vi ska åka nu!

Sorry för den dåliga uppdateringen i helgen! Men jag måste göra allt annat innan jag bloggar, hoppas ni förstår detta! :)



Önskelista!

 
Jag vet att typ alla säger att Gold Medal är dåligt, men jag tycker det är snyggt!
VILL HA!
Ska önska mig 1, 2, 3 och 4 i julklapp!

Ska väll snart hem från Boel, ögonen trillar snart ner! :)
Ska upp tidigt imorgon och lägga mig sent?
Somnar snart!

Musiken på Spotify suger just nu hittar inte det jag vill lyssna på!
Ska söka runt lite!

Filmen jag lovat!

 

Sitter hos Boel, har sällskap av Lovisa och vi lyssnar på Spotify.
Imorgon ska vi till syds igen, samma saker ska göras.
Hittar ingen bra musik!
HJÄLP!

Julshowen.

Idag tränade jag och Maja som sagt till Julshowen och det gick skitbra, blev några missar i programmet men men.
Vi körde programmet tre gånger, två som vanligt och en gång när vi skrittade av. Fast jag gillar inte att det kommer att vara publiken kommer ta upp typ en tredjedel av ridhuset. morr.
Jag kan ge er en ledtråd: musiken kommer vara RIKTIGT pampig och full med energi GILLA.

Nu är det slut på bloggandet för min skull idag, Micki suger rent ut sagt på att uppdatera, får väl skälla på henne lite. 4-5 inlägg idag ganska bra + 25 unika än så länge. Missa in veckans snyggaste outfit imorgon som kommer att komma en från oss båda!

Bjuder på min favoritbild på oss båda :D

Julpynt i stallet!

Idag följde maja med mig hem efter att vi hade tränat på programmet till julshowen (mer om det sen).
Vi åkte först till Toysrus men hittade inte ett skit där, verkligen superlänge sedan jag ens stod på parkeringen.
Nåväl, vi gick till coop forum och hittade lite glitter och blingbling. Bla kulor och glitter.

Vi gick till stallet och satte upp allt fint, blev inte sådär skitbra då glittret inte räckte till ordentligt men men.
Lite fint blev det.


Fint va? :D

Kort inlägg om dagen

Hejsan alla frusna människor!

Tävlingen på syd var jätte fin med mycket julpynt.
Men två st ramlade av och fick åka till akuten, :( hoppas för er  att ni mår bra!
Den ena tjen blev trampad när hon föll av vid huvudet och den andra slog i med huvudet i marken först, så att skärmen på hjälmen gick av. Så hon fick hjärnskakning och har eller hade lite minnesförlust! USCH!

Youtube går jätte LÅNGSAMT så filmen komme inte idag, om inte det blir nägot underverk!?

Måste duscha nu!

Lovisa är här och vi ska och fira min faster som fyllade år den 1. Kanske kan jag låna en dator?

Ska åka nu, hejdå

Totilas och Mattias Rath..

Det går ju mycket snack om det här med Totilas nya ryttare, jag är inte alls insatt i det.
Men kollade på Edward Gal och Totilas tillsammans och det såg ju förskräckligt bra ut.
Synd att han bara sålde honom. Jag slår vad om att Totilas inte kommer gå lika bra med han nye.

Jag tycker det är jättesynd, men med han nye kanske det kommer bli ganska spännande, ändå?


Världens bästa par!

<3

Dagens vill ha.

Vad ni nog inte vet om Hilda än det är att jag är helt galen i Kingsland och jag skojar inte!
Grejorna är enormt snygga och framförallt sköna och ger en otrolig passform.
Har just nu bara en piké men mer ska köpas in..
Det dåliga är bara att det är så in i helvetes dyrt -.-
Till o med dyrare än Pikeur. Lixom ett par ridbyxor för 2500?
Pikén var väl inte så farlig, 650kr.


Kingsland Chamonix, en favorit som jag har velat ha länge! :D
Ska köpa den begagnad men det är svååårt att hitta ens.
Kostar ny 2200kr och jag orkar inte spara till det så jag väntar gärna.


Kingsland Bomber skulle inte heller suttit fel.
Ligger väl runt 1500 billigt.
Men varför vill jag inte ha den lika mycket som Chamonix då?
Jo, den är nästintill sommarjacka, extremt tunn är den och känns bara som en tröja.
Så, satsar på CHAMONIX! :D

Bloggen blir tyvärr lidande...

Jag är ledsen men bloggen kommer inte vara på en bra update under dagen både micki och jag ska iväg.
Jag slänger upp ett, kanske två tidsinställda inlägg under dagen. Ett är jag säker på då jag redan vet vad jag planerat.

GLÖM INTE TÄVLINGEN - GLÖM INTE TÄVLINGEN - GLÖM INTE TÄVLINGEN

Tyvärr har vi inte fått in så många bidrag till tävlingen än, så tveka inte att anmäla er!

Herre GUD!

89 sidvsningar och 52 st unika i går! :D
Vi får väl hoppas att det fortsätter så!
Jag bloggar mer senaare, måste till hästaran sen ska vi till syd! 

 

Helt sjukt!

Alltså 50 unika bara idag! Helt sjukt, kan knappt förstå det.. :O

Nu blir'e slut på bloggningen för min skull idag, detta är ju ändå mitt åttonde inlägg för dagen så man kan nog säga att jag har bombat ganska rejäält.

Imorgon ska jag först in till stan och fixa lite, samt kolla på stina när hon spelar teater. Efter det blir'e att träna inför julshowen med maja, efter det om vi hinner ska vi åka till Hööks.
JAJA, ett inlägg på morgonen kaaaaaanske jag hinner med :D Hoppas ni gillar våran nya blogg!


Jag vill ha dessa! Grymmt sköna är de :)

Idoler inom ridsporten.

Slänger upp lite av mina idoler inom ridsporten. Skulle gjort det på min förra blogg i julkalendern men då känner jag att jag lika gärna kan göra det här.


Douglas Lindelöw, ung och erfaren som rider grymt bra! Kommer att
bli bäst i framtiden.


Rolf-Göran Bengtsson en legend, rider grymt bra och ja han är helt enkelt bäst!


Marina Mattsson är bara 16år och har kommit sjua i EM, rider fantastiskt.
Hon kommer att bli ett hett ämne inom dressyren.

Patrik Kittel är helt enkelt SKITbra! Han slår allt och alla +
att han rider grymt.

Det var väl lite av de jag ser upp till ;)

Söt ponnyoufit!


Haha klippte ihop en gullig ponnyoutfit från Hööks! :D
Skitsöt tyckte jag :P

Märken inom ridsporten.


Snygga saker, har dock aldrig provat det själv, men passar en hoppryttare. HISS


Snygga grejor, bra kvalité, dock något dyrt. HISS


Enormt fina saker. HISS


Bra kvalité, fina saker. HISS


Gold Medal: Sjuuuukt dålig kvalité, inte snygga grejor. DISS



Dåliiiigt, dock är flugmedlet helt okej. DISS
 
Claridge House: Dåligt helt enkelt. DISS

Mycket hiss blev det trots allt!

Jessica Andersson

Jessiejump är en blogg som är bäst finns nog ingen bättre blogg än hennes, dressyrmupparna kanske ligger samma. Hon bloggar mest om sitt hästliv som hoppryttare. Hon har tre hästar blacky, gazpacho, girlfriend varav två hon tävlar hoppning med. Hon rider mest på lokal nivå. En blogg jag Starkt rekommenderar! I början tyckte jag det var lite tråkigt att det var hoppning allt handlade om, men nu gör det inte ett skvatt för bloggen blir så bra ändå!


http://jessiejump.blogg.se
värd att kolla på!

Kommer mer imorgon!

Vi är lite sent på det ( som vanligt ) vi ska typ vara hos min kusin NU! Jag bloggar medans dom andra duschar, film på dages ridpass kommer imorgon!
Sorry! Hilda hatar mig för detta!

Film

Sheraton busar lite i hagen. Haha samantha bara står och sover nästan. Dock filmade jag emot slutet så före filmen var han otroligt mycket mer piggare! Men men även en liten latmask kan vara pigg ibland ;)


Snöstyltor - det värsta som finns.

Snöstyltor ÄR det värsta som finns! Jo, jag skulle ridit Samantha idag hade jag tänkt. Jag går ut och kollar med henne först i fältet om hon det ens är lönt att rida och då fick hon bara lite snö i hovarna. Men sen när jag ska rida så får hon styltor iaf! MORR. Jaja, skrittar till vår trädgård för att ge de en ny chans. Travar lite där men blir inte bättre för det, för där får hon också styltor.. Det var trots allt mycket mer flyt i ridningen i trädgården. Skrittade hem till stallet då. Funderar allvarligt på att ringa hovslagaren och fråga om hon kan ta av Samanthas skor, orkar helt enkelt inte.. GLÖM INTE TÄVLINGEN!

Nåväl, redan 28 unika idag, helt sjukt! Detta är vår första dag här på bloggen och så många! 
Såhär såg det ut i hagen idag... + ÄNNU fler överallt.
Om ni inte ser, så är det snöstyltor -.-

Lekte även lite med hästarna i hagen idag, Sheraton var EXTREMT pigg haha han busade hela tiden.
Samantha var... inte riktigt lika på, hon är ju inte ponny ;)


Den bilden som är i miniatyr går inte att få stor

Fine Samantha!

HAHA, om ni undrar varför hon är röd på mulen, så är det för att hon gnager på dörrarna till svinahuset, knäpphäst!

IKVÄLL BOMBAR JAG MED INLÄGG, BLAND ANNAT EN FILM! :D
SKA IVÄG å TRÄNA NU!!! Älska :D

Dagens vill ha


 Så hemskt sköna!
Kingsland handskar.

Mountin Horses byxor, vill ha alla färger!

 Även dessa!

  
Vill ha, men jag tycker det är en hopphjälm, men så skön och snygg. Den måste ha bling, Micki LÖVE bling!



Nu kör vi!

Mitt första blogginlägg nudå! Hilda här. Jag hade tänkt att skriva en kortis ikväll om vad jag vill få fram här på bloggen lite. Vi kommer ha 2 katergorier en för mina inlägg och en för Mikaelas, kan vara bara om det är vissa personer som bara vill läsa den enes eller andres.

Nåväl, kom nyss hem från skolan efter att ha gjort no-prrov fick sluta tjugo över ett! Gilla.
Ska ner till stallet nu och rida Samantha, prova idag igen om hon inte får styltor, hatar det!!
Skrek av ilska i torsdags då hon också fick det, hate it. Varför rider jag inte Sheraton?
Han har skor på alla fyra och är extremt pigg och väntar gärna lite till hehe.
Ska o träna för julshowen imorgon med honom! :D


Fick även hem gymnasiekatalogen idag, haha tidigt eller vad säger ni?
KASS mobilbild.


Kallt kallt kallt x 1000

Hejsan svejsan!

Det är KALLT och jag vill rida! :( Om man rider så tar det minst en timme innan kroppen är sig själv igen!
Idag blåser det inte, så det är ett +. Hittar jag mina ridbyxer som är extrea stor för att jag ska kunna ha strumpbyxor under, så blir det kanske lite skrittning av Uffe. Men o andra sidan mår han inte dåligt av lite vila!?
Hm, hur ska jag och min frysande kropp göra?
Rider ni även om det är kallt? Eller är det ara jag?
Men efter ett år av ridning förtjänar faktiskt hästar vila!

Jag skulle egentligen rida på ridskolan idag, men jag pallar inte rida i 50 min, utan tår!

Imorgon ska jag vara i cafeterian på syds ponny tävlingen eller cup, vad det nu är?
Även på söndag.
Undrar om det blir någon tävling ändå, det är nog inte många som ridit denna veckan.
Förra året på allsvenskan var det jätte många som ringde och sa att dom inte kom men det var ändå många som startade.

Ikväll ska jag till min kusins pappa som fyllt år.





Välkommenn hit

Det är invigningsdag av våran blogg, vi hoppas du vill titta in fler gånger.

Jag heter då Mikaela och har två dressyr ponnys, Uffe och Caramell. Två stycken newfoerst. Uffe är 9 år och Caramell är 23 år.
Jag driver bloggen med min bästa vän Hilda, hon kommer nog också skriva lite om sig själv sen.

Bloggen fick en bra start och redan igår var det 54 st som kollat, vara av 18 unika.
Hoppas det kommer bli lite fler.

Är det något du kanske vill att vi ska skriva om, tveka inte, SKRIV! Utan din hjälp blir inte bloggen bättre.

Du kan kontakta oss via mejl, Hilda: [email protected] eller Mikaela: [email protected]

 

Tävlingen öppnar imorgon

 

1. Kopiera denna bild och lägg in på din blogg eller bdb, kanske både och? :P
Med en länkning till våran blogg!

2. Skriv till oss ( kommentar ) om du är med i tävlingen och var du laggt in bilden.

3. Skriv vilken storlek, den finns i shetland, ponny, cob, full och X-full.

Vinnaren kommer sen läggas upp här och kontaktas via telefon eller mejl!

Hoppas du vill vara med!



Dagens blogg.


http://jessiejump.blogg.se/

Tjena!

Det är jag som är Hilda, en av dressyrtöntarna här på dressyrtöntar.blogg.se!
Jag har fixat lite med kodmallen som Micki typ "krascha" när hon la in en design.
Vi ska ha en pyttetävling för att komma igång med bloggen ordentligt.
Jag kommer även stå för all design här på bloggen så ni vet ;-))

Hejsan

Snart drar vi igång bloggen.
Vi kommer ha en tävling ( ut lottning ) mer info kommer.

Ha det så jätte bra!